Audi Q5 a primit "Volanul de Aur" pentru SUV-uri

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 07.11.2008
Noul Audi Q5 a fost premiat de revista "Bild am Sonntag" pentru cel mai bun SUV al anului.

Publicatia germana „Bild am Sonntag” a desemnat noul Audi Q5 drept cel mai bun automobil din clasa SUV-urilor, acordandu-i premiul „Volanul de Aur”. Modelul Audi Q5 a reusit sa depaseasca o concurenta puternica si in acelasi timp a repetat succesul pe care l-a inregistrat modelul Audi A4 cu un an in urma.

Rupert Stadler, presedintele Consiliului de Administratie al Audi AG, a primit acest premiu la ceremonia organizata miercuri la Berlin. „Este un mare succes, atat pentru noul Q5, cat si pentru marca Audi. Pentru mine, este de asemenea o recunoastere a performantei extraordinare a echipei noastre extrem de motivate si dedicate”, a declarat Stadler in timpul ceremoniei de decernare a premiilor.

Juriul concursului „Volanul de Aur”, format din personalitati, experti tehnici si piloti profesionisti de curse pe circuit si raliuri, a avut anul acesta inca o sansa sa testeze abilitatile candidatilor. Modelul a obtinut de asemenea un punctaj mare si in ceea ce priveste designul interior si exterior.

Expertii din cadrul juriului au laudat noul SUV ultraperformant pentru caracterul sau ecologic si usurinta cu care acesta poate fi reparat.

Premiul „Volanul de Aur” este acordat inca din anul 1975 celor mai bune automobile nou aparute in fiecare an. Premiul acordat modelului Audi Q5 este a 17-a victorie obtinuta in 33 de ani de un automobil care poarta sigla celor patru inele, Audi devenind astfel cea mai de succes marca. Printre ceilalti castigatori ai „Volanului de Aur” se numara modelele Audi A6 in 2004, Audi Q7 un an mai tarziu si berlina Audi A4 anul trecut.

Via | Audi

Taguri: A4, A6, Audi, Q5, Q7

Comentarii (5)

  • lapusneanu
    Audi
    bravo Audi. Toate modelele Audi merita Volanul de Aur
    0 0
  • Crysty
    Revista
    Cine e revista aceea ca nu prea am azuit de ea? Stai putin ca premiul l-a acordat revista; nu a iesit masina anului sau ceva de genu'. Care e problema dac Audi da bani la revista sa le promoveze modelele? Daca plateste Audi cine vrei sa iasa castigator, VW Golf 6?
    0 0
  • mai-mai
    Iar se lauda astia intre ei ?! Rushine ! Comunisti bautori de bere!
    0 0
  • Andy BUH
    Audi Q5
    Este o masina mult mai atragatoare decat fratioru' mai mare Q7. In plus ca posesor de A6 pot sa ma declar satisfacut de modelele Audi. Cand a iesit A6 in 98 era cel mai atragator in clasa si cu cine sa se bata: cu Ochiosu' merc E (am avut si nu recomand) sau cu fostul BMW serie 5(am avut si a fost ok)? Cand a aparut Q7 s-a lansat o moda iar noul A4 sau A5 sunt superbe pentru clasa lor....iar ca sa ajung la A6 au un V6 tdi grozav cu toate ca tractiunea lasa de dorit pe zapada (ma refer la Quattro 40%fata-60%spate). In fine, sunt masini comode si sigure, relativ usor de intretinut si care au si o imagine buna daca dupa asta te uiti. Mult succes Audi si urmatoarea masina va fi probabil tot un Audi bineinteles.
    0 0
  • sters la cur
    hartie
    masina de cacat..motor facut in china...cablaje facute la ACE in cluj napoca ...geamuri facute in serbia ..si asambalat in ungaria...de rahat..te lasa la 30 de mii de km..stiu un vecin cu Q7 la lasat la brasov..si avea 45 de mii de km...motor de 3mii diesel..o gramada de dotari..si l-a lasat cureaua de distributie..plus electromotorul..ca facea dimineata ca si clichetul de la undita...clllliiiic....ha ha ha ha ha ..l-a costat numai 2500 de euro...si ...acuma nu se mai deschid geamurile spate...masini de rahat..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru