Automarket a castigat premiul "Eco-jurnalistul anului"

De Automarket
Publicat Luni, 07.12.2009
Bogdan Mirica a adus pentru Automarket titlul de "Eco-jurnalistul anului", reusind un consum de 4.4 litri la volanul unui Opel Insignia.

Dupa ce Honda initia in februarie o campania botezata EcoChallenge, care invita publicul roman la obtinerea celui mai mic consum cu un CR-V diesel, a venit randul celor de la Opel sa promoveze o initiativa asemanatoare. Greenblog si Promotor au demarat o campanie care a avut in centrul atentiei, vreme de o luna, modelul Opel Insignia EcoFlex.

Concursul a avut doua categorii, una dedicata jurnalistilor si una dedicata publicului larg. Presa a avut la dispozitie o semifinala si o finala pentru a convinge membrii juriului ca stie sa gaseasca reteta perfecta pentru un consum record.

Automarket a fost reprezentat in concurs de Mircea Mester si Bogdan Mirica, care au reusit sa bifeze la sfarsitul semifinalei cu Insignia EcoFlex un consum de 3.5, respectiv 3.2 litri la 100 de km, ocupand astfel locurile al treilea, respectiv al doilea pe podium in aceasta faza a competitiei.

Marea finala, desfasurata weekendul acesta, a adunat sapte publicatii importante din online-ul romanesc.

Concurentii s-au duelat pe un traseu care a pornit din Complexul comercial Baneasa, a ajuns pana la Aeroportul Otopeni si a apoi a revenit in punctul de start cu un ocol pe la Piata Presei Libere.

La final, victoria a apartinut Automarket.ro, Bogdan reusind sa obtina, cu un Insignia CDTI de 130 CP, un consum de 4.4 litri/100 de km, cu 0.1 litri/100 km mai putin decat ocupantul locului doi, Razvan Scaesteanu, din partea GSP. Al doilea reprezentant Automarket.ro nu a participat in aceasta faza a competitiei din motive obiective. Pentru jurnalisti, premiul pus in joc de organizatori a constat intr-o excursie in Vancouver, Canada.

Categoria rezervata publicului larg a fost ceva mai disputata, premiul pus in joc fiind chiar un Opel Insignia. Pentru masina s-au batut cinci cupluri din intreaga tara, castigatorii reusind un consum record de 3.7 litri/100 km.

Ramaneti pe Automarket pentru a citi la sfarsitul acestei saptamani un reportaj despre testul de consum desfasurat de echipa Automarket cu Opel Insignia EcoFlex si CDTI.

via | Greenblog.ro

 

Comentarii (3)

  • carcotasu
    sfaturi
    Speram sa ne spuneti si cateva sfaturi pt un consum mic. si in acelasi timp si cititorii sa posteze idei despre cum poti trage de consum.
    6 2
  • consumul prea mic...
    vrei un consum foarte mic? mergi pe jos...sau hai sa zicem macar cu autobuzul. m-am cam saturat sa tot aud intrebari despre cum sa am consumul mic...pai in primul rand o sa devi extrem de stresat pe parcursul calatoriei datorita atentiei extreme acordate acestui aspect plus ca o sa fi un stres si pentru participantii la trafic. asa ca pentru cativa lei in plus in buzunarul tau nu cred ca merita. incearca sa consumi decent si o sa fie ok pentru toata lumea.
    5 2
  • odo 2009
    discutie consum.....
    ...bravo krm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru