BMW: "Nu avem nevoie de ajutor din partea Statului"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.05.2009
BMW neaga informatiile conform carora se pregateste sa ceara un imprumut din partea statului german. Porsche nu comenteaza.

Dupa ce publicatia saptamana Der Spiegel a anuntat ieri ca BMW si Porsche s-au intalnit cu oficialii bancii centrale germane pentru a discuta despre un posibil imprumut care sa garanteze pastrarea finantelor pe linia de plutire, sefii BMW neaga aceste informatii.

"Nu avem de gand sa cerem ajutor de stat, nu e nimic adevarat in ceea ce scrie Der Spiegel. Nu avem nevoie de ajutor, nu suntem in discutii cu banca centrala", a declarat un purtator de cuvant al BMW citat de agentia France Presse.

Oficialii Porsche s-au aratat mai rezervati in privinta declaratiilor: "Nu comentam nimic", a declarat purtatorul de cuvant al companiei din Stuttgart.

via | AFP

 

Comentarii (3)

  • asa a zis si
    FORD
    2 3
  • BMW
    BMW nu e FORD.
    BMW LIDER MONDIAL la VANZARI si CALITATE.
    nici Mercedes si nici Audi nu vand atatea masini cat vind BMW.
    4 5
  • Sa nu ne pripim. Vine si randul lor si sunt curios peste vreo 8-10 luni daca vor mai fi la fel de categorici.

    Sigur ca in comunicare o vor "impacheta" si ca elita germana nu il vor lasa pe ofiterul german care arata in lupta la fel ca in loja de la teatru sa fie aratat lumii arestat si plin de paduchi, dar e greu de crezut ca mai e usor sa isi pastreze independenta.

    Imi plac BMW-urile dar acest moment i-a prins pe picior gresit si cred ca sunt cel mai aproape de a atinge fundul gropii; si chiar daca de pe fund nu pot sa o iei decat in sus, la acest contect multe vase esueaza definitiv...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru