BMW nu se gandeste sa lanseze un viitor Z2

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.04.2009
Un oficial BMW a declarat ca investitiile pentru dezvoltarea noului Z2 nu ar fi intemeiate cat timp exista Seria 1 Cabrio.

In ultima luna au circulat mai multe zvonuri despre intentiile BMW de a lansa un roadster pozitionat sub actualul Z4. Informatiile au aparut atunci cand s-a presupus ca BMW isi doreste un model sportiv mai ieftin dupa lansarea noii generatii Z4, care tinteste mai sus in segmentul premium. In aceste conditii ar fi fost binevenit un roadster bazat pe Seria 1, cu un motor mai mic de patru cilindri al carui pret sa fie mai accesibil pentru marea masa.

Surse neoficiale din interiorul BMW au infirmat insa aceste zvonuri, declarand ca un potential Z2, asa cum a fost numit de presa internationala, nu se afla nici macar in lista de produse pe urmatorii 10 ani.

Sursa a explicat: "Avem in acest moment Seria 1 Cabrio. Este decapotabil, are propulsie spate este sportiv si are un pret mai mic decat cel al noului Z4. De ce am vrea sa investim o gramada de bani intr-un model de nisa ca Z2? Nu ar avea sens in aceste vremuri de criza."

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru