BMW pregateste Seria 6 GT

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 15.04.2009
Dupa Seria 5 GT, BMW va extinde gama modelelor care poarta sigla GT pe caroserie. Urmatorul model din serie va fi Seria 6 GT.

Segmentul GT din gama BMW, care va fi inaugurat odata cu lansarea din aceasta toamna a versiunii de serie a conceptului Seria 5 GT, va fi completat ulterior de o varianta Progressive Activity Sedan (PAS) a lui Seria 6.

Versiunea GT a lui Seria 6 va fi un sedan cu patru usi care va dispune insa de linii dinamice proprii unui coupe. Modelul va dispune de patru locuri, consolele frontala si posterioara urmand sa imparta clar scaunele in habitaclu. Desi va deriva direct din versiunea coupe a Seriei 6, GT-ul va avea un design exterior diferit, care va fi bazat pe conceptul CS.

Designul va fi bazat pe blocuri optice frontale care se vor prelungi pe capota, pe o grila dubla imensa, dar si pasaje ale rotilor identice cu cele de pe actualul Seria 6.

Motoarele de care va dispune viitorul Seria 6 GT vor include motorul cu sase cilindri de 326 de cai de pe 635i si V8-ul de 407 Cp de pe 650i. In gama diesel isi va face loc propulsorul cu sase cilindri de pe actualul 635d si, foarte probabil, viitorul tri-turbo de 354 CP si 700 Nm.

via | BMWBlog

Comentarii (3)

  • FizzyBoy
    WAAAAAAWWWW
    BmW in curand va ajunge cu mult peste mercedes iar audi nu va mai exista dak se progreseaza asa... si acum e peste astea dar va fi o diferenta si mai mare curand ;)
    0 0
  • cu narile in vant si cu criza in...
    la o prima vedere "el fugitivo" fatza asta cu narile in vant imi aduce aminte de un prototip prezentat de BMW in '89, pre numele sau NAZCA (parca)
    0 0
  • In curand pe ecrane... Mini si seria 1, ambele GT, in forma de X6 redus proportional cu 50%, inaltat cu 20 cm, cu roti de monstertruck si motoare pentaturbo de 1 litru care merg perfect pe pista si in oras si consuma 100 mg vapori de ulei de rapita pe ora indifgerent de viteza.

    Astia inca au inertie destul de mare si nu au observat ca lumea se schimba si industria auto nu face exceptie...

    Una peste alta Seria 5 GT e o promisiune seducatoare, dar sa nu exagereze cu ubicuitatile asta exegetice ca ne-ar parea rau sa ramana si astia ca altii in trecut - un muzeu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru