BMW pregateste un design total diferit pentru marca iSetta

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.10.2009
Modelele electrice ale marcii iSetta vor purta un design diferit de orice alt model existent pe piata. Astfel, acestea se vor putea diferentia mult mai usor de concurenta.

Noua marca de nisa iSetta de la Grupul BMW pregateste modele cu un design radical, care vor atrage atentia asupra clientilor acestei marci. Astfel, modelele din Project I vor apartine clasei premium si vor avea un design deosebit, nemaintalnit pana acum pe modelele de productie. Pentru moment, directorii BMW nu au stabilit daca noua marca iSetta se va incadra sub sau deasupra marcii MINI.

Incadrarea in piata a unei marci este foarte importanta, alaturi de indentitatea acesteia. Astfel, clientii iSetta ar putea sa fie atrasi de simplul fapt ca modelele sunt electrice, pe cand alti clienti ar putea cauta un design radical. Cei de la BMW se tem ca un design cu totul si cu totul neobisnuit va disipa clientii sai si ca va duce la indepartarea clientelei catre alte marci. Totodata, design-ul inedit ar fi unul dintre punctele forte ale noilor vehicule electrice ale marcii iSetta.

Designerii si directorii de marketing ai grupului BMW trebuie sa stabileasca anumite criterii in urma carora vor dezvolta noua lor marca – iSetta. Deciziile finale in acest sens vor fi luate in urmatoarele sase luni, iar rezultatele vor fi vazute in urmatorul an.

Via | Bimmerfile

Taguri: BMW, Isetta, Mini

Comentarii (3)

  • bunicuta iSetta avea 3 roti....deci e un inceput :D

    adevarat, daca ii pun si a 4 a roata deja nu se va mai diferentia "usor" de concurenta.
    0 0
  • Fcpp1924
    ......
    De senzatie...
    0 0
  • sa asteptam noua isseta
    dar sa ramana in proportie de 80% designul de acu50 de ani.
    ar fi tare misto sa mai vezi si niste ciudateni pe drum
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru