BMW X5 Falcon prinde "aripi" AC Schnitzer

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.08.2008
Casa de tuning AC Schnitzer a pregatit un pachet special, botezat Falcon, pentru SUV-ul BMW X5.

Esential

310 cai putere dezvolta BMW X5 dupa tratamentul aplicat de AC Schnitzer.

Celebra casa de tuning AC Schnitzer a pregatit un nou kit pentru cei care nu sunt multumiti de look-ul exterior al noului BMW X5. Botezat Falcon, noul pachet de accesorii include mai multe elemente care inspira SUV-ului bavarez un aer mai sportiv.

Numele ales de nemti nu este unul intamplator, bosajele foarte largi pe ambele punti aducand foarte mult cu niste aripi. Kit-ul include mai multe accesorii printre care un spoiler frontal nou, praguri laterale cu suport cromat si un spoiler spate redesenat.

Tevile de esapament cromate duble, fantele de aerisire triunghiulare de pe capota si jantele de 22 de inch din aluminiu completeaza look-ul sportiv.

Tunerul din Aachen nu s-a rezumat doar la aspectul exterior ci au incercat sa ofere viitorilor clienti si un plus de putere sub capota. Prin remaparea unitatii electronice de control, AC Schnitzer a reusit sa creasca puterea motorului de la 286 la 310 cai.

Comentarii (2)

  • Frumos
    masina e chiar frumoasa si fin tunata, dar jantele argintii cu negru sunt de-a dreptul superbe :X
    0 0
  • hmmmmm..
    ia sa faca o tura pe la noi cu jantele alea...:d...in rest beton masina...bravo lor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru