Borsec a cumpărat 180 de unităţi Dacia Sandero

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Dacia a livrat astăzi primul lot de automobile Sandero companiei Borsec. Până la sfârşitul anului, cei de la Borsec vor avea o flotă de 180 autovehicule Dacia Sandero Clima Plus 1.2 16v.

Automobile Dacia a livrat o tranşă de aproape 50 de unităţi Sandero partenerilor de la Romaqua Group Borsec. Livrările vor continua până la finalul anului, când vor fi înmânate toate cele 180 de unităţi Sandero Clima Plus 1.2 16v 75 CP. Dacia abia şi-a început parteneriatul cu cei de la Borsec, iar noii clienţi iau în vedere achiziţii noi în decursul anului 2011, tot de la Dacia.

"Motivele pentru care am ales Dacia Sandero sunt multiple: raport excelent preţ/calitate, costuri reduse de întreţinere şi, cel mai important, faptul că astfel susţinem industria românească. Avem cu toţii suficiente argumente pentru a avea încredere în produsele fabricate în România şi pentru a acţiona sub deviza cumpărăm produse româneşti" – a declarat Mihaela Drăghici, Director P.R Romaqua Group Borsec.

Toate exemplarele Dacia Sandero livrate companiei Borsec sunt echipate cu noul motor euro 5 de 1.2 litri şi 75 CP. Modelele sunt echipat cu ABS cu EBV şi AFU, airbag-uri pentru şofer şi pasager, radio CD 2x15W, geamuri electrice faţă, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie şi aer condiţionat. (n.r.

nivelul de echipare Clima Plus) Autoturismele Dacia Sandero proaspăt achiziţionate vor fi utilizate de agenţii de vânzări Romaqua Group Borsec care îşi desfăşoară activitatea pe întreg teritoriul ţării.

"Modelul Dacia Sandero în această configurare este foarte bine adaptat cerinţelor posesorilor de flote. Acesta prezintă costuri de achiziţie reduse şi oferă clienţilor siguranţă (datorită echipării cu airbag-uri şi ABS) şi confort (radio CD şi climatizare)", a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial Dacia-Renault-Nissan.

Flota de automobile Sandero a fost livrată în cadrul unui eveniment derulat la complexul Meridian Sud. Acest complex include un showroom bi-marcă întins pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi beneficiază de o serie de ateliere care formează o zonă de 5.000 de metri pătraţi dedicaţi servisării vehiculelor.

Via | Dacia

Comentarii (7)

  • Sandero Clima Plus 1.2 16v
    Intr-adevar o oferta foarte buna are Dacia. Speciala pt. flote.
    27 2
  • Cred ca a fost ceva spaga.Normal din partea Dacia
    0 40
  • celor cu IQ subunitar si numai
    Cine lasa copilariile la o parte si incearca sa gandeasca putin, isi va da seama ca asociindu-se, ambele companii au de castigat un capital de imagine important. Ambele companii intaresc ideea ca produsele romanesti sunt de calitate si sunt competitive. Si cred asta cu tarie. Eu personal cand ma duc la mall cumpar numai produse romanesti.
    44 2
  • ala cu IQ mare
    In ce tara traiesti ma baiete??Citesti inainte de a apasa butonul TRIMITE?????!!
    1 30
  • Oameni rationali
    Orice om rational alege un automobil fiabil, ieftin care sa duca profit. Asta fac si taximetristi cand aleg Logan. Orice manager responsabil ar alege cea mai buna oferta iar Dacia are cea mai buna oferta din piata fara discutie.
    27 0
  • nelamurit
    sunt 2 firme cu care ne putem mandri si in fata nemtilor

    1 ) daca le-au luat pentru transportul sticlelor , e o idee proasta deoarece trebuiau sa aleaga Logan Pick-Up , care poate cara 800 kg , daca nu e asa atunci ce ?

    2 ) @Ursus la cine te referi ?
    9 3
  • Invatam din mers
    industria romaneasca incepe sa invete sa colaboreze, ceea ce e bine, dupa 20 de ani incepem sa invatam si noi ceva util: DACA NU NE AJUTA NIMENI, HAI SA NE SUSTINEM INTRE NOI!

    Mai trebuie sa scoata cei de la Dacia un model care sa concureze cu Spark si Matiz si o sa va aduca pizza cu masini Dacia, sper sa se intample si asta!
    17 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru