EMX, conceptul creat de Renault si Samsung

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.03.2009
Renault si Samsung au prezentat publicului conceptul EMX, rodul unei colaborari ce ar urma sa nasca noua generatie a unei berline coupe.

Renault nu este vazut pe Batranul Continent ca un constructor cu viziuni estetice foarte atragatoare, modelele franceze fiind intens criticate la acest capitol. Se pare insa ca brandul din Hexagon se descurca mai bine in Asia.

Recent, francezii si partenerii lor de la Samsung au dat publicitatii o serie de schite ale unui concept, care anticipeaza viitoarea generatie a berlinei coupe SM3. Pentru realizarea conceptului si-au dat mana 400 de specialisti francezi, japonezi si sud-coreeni. Rezultatul a fost un concept deosebit de incitant, cel putin judecand dupa schite, care a fost botezat EMX, abrevierea de la Eco Motoring Experience.

Momentan francezii nu au publicat prea multe date tehnice despre conceptul care este asteptat sa debuteze oficial la Salonul Auto de la Seul. Tot ce se stie deocamdata este ca sub capota conceptului EMX va exista un motor de 2.0 litri turbo, similar cu cel regasit pe Laguna GT.

via | Autoblog

Comentarii (5)

  • Mircea
    Samsung
    Samsung auto este companie din Coreea de sud nu din Japonia.
    Ce redactori aveti... :))
    0 0
  • Rica SM
    samsung
    The Samsung Group (Korean: ?? ??, Samsung Group) is the world's largest conglomerate.[3] It is South Korea's largest chaebol and composed of numerous international businesses, all united under the Samsung brand, including Samsung Electronics, the world's largest electronics company,[4] Samsung Heavy Industries, one of the world's largest shipbuilders and Samsung Engineering & Construction, a major global construction company. These three multinationals form the core of Samsung Group and reflect its name - the meaning of the Korean word Samsung is "tristar" or "three stars".
    0 0
  • Astia parca faceau televizoare iar francezii parfumuri ..acum fac masini??sau ce vor sa faca ca nu am inteles nimic ...ce e aia laguna??
    0 0
  • nu inteleg ceva...
    eu nu inteleg unde a-ti citit voi ca Samsung este o companie japoneza.... in articol cred ca scrie foarte clar ca "400 de specialisti francezi, japonezi si sud coreeni [...]" ...nu scrie nicaieri ceea ce aberati voi.... Invata-ti sa cititi...
    0 0
  • Mircea
    Samsung
    Ba redactorilor... a-ti modificat textul initial... bine ca v-am spus eu ca altfel tot din Japonia ramanea Samsung
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru