EXCLUSIV: Noul BMW M5, surprins la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.09.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, imagini cu noul BMW M5, care poarta denumirea interna F10 si are un motor V8 twin-turbo.

Fotografii de la Carpix au surprins viitorul BMW M5 F10 pe circuitul Nurburgring din Germania. Dupa cum stiti, viitorul BMW M5 va renunta la motorul V10 in favoarea unui V8 twin-turbo, similar cu cel prezent pe modelele X5 M si X6 M. De data aceasta, exemplarul surprins de cei de la Carpix ne dezvaluie o parte din stopuri si profilul modelului.

Stopurile lui M5 F10 includ o serie de LED-uri, care formeaza un design similar cu cel prezent pe Seria 5 GT. Acest exemplar este primul M5 F10 surprins de fotografii spion de la Carpix echipat cu asemenea stopuri, semn ca acestea sunt extrem de apropiate de cele prezente pe versiunea de productie a acestui model.

Capota lui BMW M5 a primit o umflatura deja caracteristica modelelor M, iar posteriorul beneficiaza de patru tevi de evacuare, la fel ca noile modele din aceasta gama. Discurile de frana perforate sunt prezente pe toate cele patru roti, iar etrierii au dimensiuni impresionante. Sub capota va sta un motor V8 twin-turbo, care va dezvolta in jur de 571-612 CP ( intre 420 si 450 kW), care va fi cuplat la o transmisie secventiala cu opt trepte, dezvoltata de ZF.

In premiera pentru gama BMW, modelul M5 F10 ar putea beneficia si de tehnologia Efficient Dynamics, care va ajuta acest model de performanta sa fie mai rapid si mai ecologic.

Viitorul BMW M5 F10 va fi disponibil pe piata in anul 2011, iar dezvaluirea oficiala a acestui model va avea loc in anul 2010, la unul dintre Saloanele Auto importante din Europa.

 

Comentarii (8)

  • Adrian
    hai sa ne contrazicem :))
    rs6 da-te din drum .
    8 1
  • @Adrian
    dar nu te contrazic deloc! 5 series rules !
    6 1
  • alexthebuldog
    bmw power
    nu ai cu cine sa te contrazici bmw a fost este si va ramane in fata lui audi si mercedes si cu asta am pus punct.sa ne lase cu r8 si rs6 cu amg ...etc sunt slabuti
    1 2
  • BMW
    Doamne cat iubesc marca asta !
    1 0
  • daciist
    logan ruules
    Tot cea mai tare masina ramane dacia logan.
    6 0
  • @daciist
    Copilu' respect Dacia pentru masinile fiabile care le produce, dar nu mai da comentarii nelalocul lor... strici imaginea oamenilor cinstiti care conduc Dacia.
    2 0
  • emotie
    E singura masina care-mi starneste Emotie si Adrenalina doar cand o privesc.
    0 1
  • bmw
    masina asta chiar iti da senzati de curse cand o conduci pe cand un AMG sau un RS numa ca accelereaza si merg tare atat.
    M5 a deschis portile pt sedanuri supersport si tot el va face legea in acest segment.......forever.
    BMW///M
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru