EXCLUSIV: Noul BMW Seria 1, primele poze-spion!

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.06.2009
Automarket va prezinta primele fotografii spion cu noua caroserie a lui BMW Seria 1. Cea de-a doua generatie a acestui model este mai lunga si mai lata decat actualul Seria 1.

Fotografii de la CarPix au surprins viitorul BMW Seria 1 in timpul testelor desfasurate in sudul Germaniei. Desi este camuflat aproape integral, vehiculul testat de inginerii BMW lasa totusi sa se vada o noua caroserie fata de actuala generatie a lui Seria 1. Pana de curand, toate modelele BMW Seria 1 testate aveau caroseria primei generatii si trenul de rulare al noului model. Versiunea hatchback a lui BMW Seria 1 va fi lansata, cel mai probabil, in a doua jumatate a anului 2011.

Desi detaliile caroseriei nu sunt inca finalizate, modelul pare a fi mai mare decat actuala generatie a lui BMW Seria 1. Designerii si inginerii BMW au efectuat aceasta schimbare pentru a le oferi mai mult spatiu pasagerilor de pe bancheta din spate fara a compromite volumul portbagajului. Totodata, ampatamentul si ecartamentul modelului au fost marite, pentru a acomoda caroseria de dimensiuni mai mari si a pastra performantele dinamice ale modelului la un nivel ridicat.

Potrivit declaratiilor lui Norbert Reithofer, directorul companiei BMW, propulsoarele cu patru cilindri proiectate pentru noul Seria 1 vor fi dezvoltate impreuna cu grupul PSA si vor fi utilizate si pe anumite modele Mini. Noile propulsoare vor fi disponibile atat in versiune aspirata, cat si in versiune supraalimentata, cilindreea aceastora variind intre 1.4 litri si 2.0 litri.

Noile modele BMW Seria 1 vor fi disponibile atat cu un sistem Stop/Start, precum si cu cea de-a doua generatie a tehnologiei EfficientDynamics. Noul pachet EfficientDynamics beneficiaza de un generator termoelectric, care ajuta la reducerea consumului de carburant cu 5%.

Comentarii (7)

  • bucatarul007i
    super tare
    este exact ca o pisicuta eleganta,super tare.
    4 4
  • Cocalaru
    da
    Bei asta seamana cu Escortu me din 92! Bei , eu sunt bogat , nu ca voi!
    1 5
  • Asta nu sunt poze cu noul X1 ?:))
    1 1
  • fie ce o fi
    nu imi place , x3 si seria1 nu mi-a placut niciodata , restul mai merge
    1 1
  • Flaviu C
    mdah
    f.tare-i...se vede tot...clar ;)
    ahh...si-i ii f.diferit de cel actual ..
    ce sa va povestesc...
    :)))
    0 2
  • As prefera un X5 salutare tuturor
    0 0
  • Florin
    bmw
    E aiurea,e ca un dric.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru