EXCLUSIV: Noul MPV de la Kia, spionat in timpul testelor

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 06.03.2009
Va prezentam primele fotografii spion cu noul MPV de la Kia, No. 3, surprins in timpul unor teste din Suedia.

Fotografii spion au surprins un MPV de la Kia in timpul unor teste de iarna in Suedia. Modelul surprins in fotografii ar putea fi versiunea de productie a conceptului Kia No. 3, prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Noul MPV tinteste competitori precum Opel Meriva si Renault Modus, care au fost testate impreuna cu acesta, spre comparatie.

Versiunea de productie a lui Kia No. 3 va fi bazata pe platforma lui Kia Soul si Hyundai i20, ceea ce inseamna ca gama de motorizari va include propulsoare diesel si otto de 1.6 litri, care dezvolta 126 CP. Ulterior, o unitate de 2.0 litri care dezvolta 142 CP ar putea fi introdusa in gama. O versiune hibrid a acestui MPV ar putea fi luata in considerare dupa introducerea modelului in productie.

Modelul suprins in imagini are un acoperis din sticla, dar standardele de siguranta nu permit introducerea unui acoperis asa de mare si indraznet precum cel al conceptului. Versiunea de productie a acestui model ar putea fi dezvaluita la sfarsitul anului 2009 sau cel tarziu la inceputul anului 2010.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru