EXCLUSIV: VW pregateste Caddy facelift

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.06.2009
Automarket va prezinta primele fotografii spion cu faceliftul pe care Volkswagen il pregateste pentru Caddy. Acesta va fi prezentat oficial la toamna.

Volkswagen merge in continuare pe linia de design inceputa de Scirocco si continuata de Golf si Polo, urmand ca faceliftul pe care il va primi in scurt timp Caddy sa imprumute si el liniile frontale ale gamei moderne ale constructorului german. Primele fotografii-spion ale modelului VW, realizate de colaboratorii nostri de la CarPix in Alpii austrieci, ne arata un Caddy ceva mai evoluat, partea estetica combinand actualul model cu linia frontala "Golf".

Conform primelor informatii aparute despre noul Caddy, acesta va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt (septembrie 2009). Pe langa exterior, modelul Volkswagen va primi cateva imbuntatiri ale gamei de motoare si un refresh subtil la interior.

 

Comentarii (7)

  • vw
    sunt foarte bune astea fata de concurenta lor
    8 2
  • doi'
    da, sunt cele mai bune. Chiar nu consuma nici benzina, nici ulei. merg cu aer, iar de stricat niciodata!!!
    VW Rullzzzzzz
    9 3
  • Partea din fata nu e furata de la megan??Parca si rotile si usile si stopurile parca si trenu de rulare mi se pare asa din poza 3.hmmmmm hotii dracului......si derbedeii dracului
    2 10
  • @unu'
    Si foarte scumpe fata de concurenta lor.
    3 4
  • VW = Trabant
    Fiat e cel mai tare producator de masini din lume. Porcaria asta o sa fie la fel de proasta ca toate modelele vag. Interioarele de la VW, Audi, Skoda si Seat sunt la nivelul unei Dacii Nova asa ca mai au multi ani pana sa intre cu lumea buna. Eu am un Fiat Albea si interiorul masinii mele e comparabil cu cel de pe A8 , bine ca nu are piele si lemn dar ca finisaje e chiar mai bun, a si era sa uit nu se strica. Eu zilnic vad prin bucuresti soferi de VW, Audi, Skoda si Seat cu masini stricate cu capota ridicata pe marginea drumului. Cred ca sunt cele mai proaste masini din lume.
    0 3
  • @ionut
    hahhahahahahhahaahahahahahahahahahahahah m-ai facut sa rad esti tare de tot.
    1 0
  • George
    raspuns pentru Ionut
    din cate stiu eu Ionut vine de la Ion. Ion este un nume specific taranilor care nu stiu sa merga decat cu caruta. Pentru ei un Fiat insemna o caruta de lux, de aceea cand si-a cumparat omul caruta ( Fiat-ul ) s-a gandit ca a ca a dat norocul peste el. Pacat ca mai exista inca oameni in tara asta care nu stiu sa faca diferenta intre o masina si o caruta. Eu cred ca nici macar nu stie cum arata un Audi A8, dar sa mai vada unul, ca de cumparat unul....... nu va avea bani nici el nici 10 generatii dupa el.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru