Facelift pentru Toyota Hilux

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 05.09.2008
Pick-up-ul celor de la Toyota, Hilux, se innoieste printr-un facelift care vine chiar inaintea Salonului de la Paris.

Toyota a publicat astazi primele imagini oficiale cu faceliftul lui Hilux, pick-up-ul din gama marcii japoneze. Hilux, care reprezinta de fapt versiunea europeana a modelului american Tacoma, se innoieste pentru a reporni in forta pe piata de pe Batranul Continent, acolo unde are unele piete preferate. Cum ar fi, de exemplu, cea din Marea britanie, unde modelul Toyota reuseste sa acapareze 70% din segmentul sau de piata.

Noul Hilux reuseste sa aduca o imagine proaspata in segment printr-o grila revizuita, prin noile elemente cromate care se regasesc de jur-imprejurul modelului, prin doua noi seturi de jante de 15 si 17 inch. La interior, modificarile vizeaza consola centrala si panoul de bord, care gazduieste acum comenzile sistemului de climatizare automata. In ceea ce priveste partea tehnica, noul Hilux aduce o noua cutie de viteze, cu cinci trepte, aceasta inlocuind vechea transmisie cu patru trepte. Aceasta solutie reuseste sa scada consumul mediu cu 5%.

Celelalte modificari de ordin tehnic vizeaza suspensiile si sistemul VSC (Vehicle Stability Control), disponibil acum in dotarile de top ale modelului.

Siguranta este un alt capitol la care inginerii Toyota au "atentat", Hilux avand disponibile pana la opt airbag-uri pentru cele patru locuri ale versiunii Double Cab.

Noul Hilux va fi prezentat in premiera la Paris, urmand ca intrarea in showroom-urile europene sa aiba loc spre finalul acestui an.

via | Toyota

Taguri: Hilux, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru