Ferrari 458 Italia va juca in viitoarea serie Transformers

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.03.2010
Michael Bay, regizorul seriilor Transformers, a declarat recent ca cel mai nou membru al echipei Autobot va fi supercarul Ferrari 458 Italia.

Saptamana trecuta va vorbeam despre primul exemplar Ferrari 458 Italia, scos la licitatie pentru obtinerea de fonduri destinate catastrofei din Haiti. Evenimentul a reusit sa stranga 380.000 de euro dar si sa culeaga o informatie importanta pentru cinefili si pentru pasionatii auto.

Michael Bay, regizor si colectionar Ferrari, a fost prezent la eveniment, fiind vazut ca un apropiat al brandului italian pentru pasiunea sa dovedita de-a lungul timpului. Bay a devenit celebru dupa ce a regizat cele doua filme Transformers, aparute in 2007 si 2009.

Regizorul american s-a folosit de ocazie pentru a anunta oficial noul membru al echipei Transformers, gata sa debuteze in cea de-a treia parte a filmului foarte popular in SUA. Este vorba de noul 458 Italia, supercarul italian urmand sa se alature eroilor Bumblebee si Optimus Prime in lupta impotriva Decepticoni-lor.

Ferrari 458 Italia devine astfel unul dintre putinele modele europene care are onoarea de a figura in pelicula Transformers, actorii principali fiind modele importante produse de General Motors, cu precadere pentru piata din SUA.

via | egmcartech

Comentarii (10)

  • Ferrari 458 Italia devine astfel unul dintre putinele modele europene care are onoarea de a figura in pelicula Transformers

    asta e o onoare? Marketing marketing, spiritul italian il cunoastem....dar "onoare"? E cel putin umilinta. Iar onoarea ar putea fi ca Ferarri a acceptat sa "participe" la o astfel de "opera de arta" cum e transformers
    3 2
  • onoare.....
    he he he he... aici suntem de acord... onoare?? ce onoare? onoare ar fi fost sa fie condus de Graham Hill nu sa apara intr-un film de mana a doua.
    5 2
  • schumi
    Onoare...
    In zilele noastre doar cu onoarea mori de foame. Concurenta dicteaza totul. Cine vinde traieste, cine nu ...la programul rabla.

    PS. Evindent ca nu e cazul ca Ferrari sa-si faca probleme de vanzari, dar o publicitate in plus nu strica.
    1 2
  • exact... dar nu
    asocierea unui brand premium cu un film de mana a doua nu va ajuta imaginea lui 458, ba din punctul meu de vedere chiar ii va dauna. Asociezi un ceas scump cu un om cu bani, nu cu un sarac... doar un exemplu
    2 2
  • onoare...2
    da, suntem de acord....

    ...dar transformers nu poate fi acuzat de saracie ci doar de infantilism sau, stiu eu, de saracie cu duhul
    1 2
  • clar
    era o metafora, nu poate fi acuzat de asta clar. Din punct de vedere al efectelor speciale este un film exceptional, din celelalte puncte de vedere, nu as fi putu exprima mai bine ce ai zis "saracie cu duhul" :))
    2 2
  • schumi
    Transformers
    Transformers este o serie foarte veche si foarte populara printre copii. Am avut sansa in copilarie sa vad episoade din serialul animat si chiar sa ma joc cu jucarii inspirate din serial.
    Ferrari este o marca la care multi copii/adolescenti viseaza asa ca nu e nimic rau sa apara intr-un astfel de film, care in afara de faptul ca e un film comercial, nu prea vad ce defecte mari ar avea.
    4 1
  • ...............
    ..............
    foarte bine
    2 0
  • bv celor de la ferrari
    transformers film de mana a doua???nah...asta e opinia voastra....personal cred ca e un film de top 10....mie mi se pare peste avatar.....da nah....gusturile nu se discuta.....cum spunea schumi orce imagine in plus e bn venita
    5 2
  • Ienăchiţă Văcărescu
    La ce premii zmeurate a luat "Transformers II", asocierea mărcii Ferrari cu filmul nu este deloc o onoare.


    "va juca in viitoarea serie Transformers"
    Domnule redactor, faci confuzie între serie şi parte a unei serii.


    "Bay a devenit celebru dupa ce a regizat cele doua filme Transformers"

    Bay a devenit cunoscut înainte de filmele Transformers. Nici acelea nu aveau un nivel intelectual prea ridicat. Dacă mă înţelegi.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru