Ferrari recidiveaza: 599 GTB Fiorano in flacari

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 19.05.2008
Se continua seria Ferrari-urilor incendiate, de aceasta data un 599 GTB Fiorano se pare ca s-ar fi auto-aprins.

Esential

314.000 euro este valoarea exemplarului Ferrari 599 GTB Fiorano care a fost ars in urma auto-aprinderii.

Un Ferrari 599 GTB Fiorano a luat foc la semafor din cauza unei defectiuni. Nu este primul caz in care un model Ferrari se auto-aprinde, incidentul facand partea dintr-o serie mai vasta. Se pare ca designului atragator, perfomantelor tehnice si exclusivitatii, modelor Ferrari li se mai poate adauga inca o caracteristica: sunt si inflamabile.

Ultimul caz implica un exemplar negru 599 GTB Fiorano care era condus in timpul accidentului de Martin Bullen, in varsta 28 de ani, angajatul unui service de supercaruri din Marea Britanie in timp ce livra Ferrari-ul proprietarului. Acesta a declarat ca a auzit niste zgomote ciudate care au fost urmate apoi de fum si flacari, sustinand ca nu are nici o vina legata de declansarea incendiului.

Automobilul exotic valora 314.000 euro si a suferit o dauna totala in urma incidentului. Paul Jaconeli, proprietarul atelierului Romans International din Banstead, Marea Britanie, s-a declarat increzator si intelegator la adresa angajatului care lucreaza de la varsta de 15 ani in garajul sau.

Din fericire, exemplarul Ferrari care a luat foc era inca acoperit de garantie. 

Via | The Sun

Comentarii (5)

  • cozappz
    ferrari - zippo?
    Urmatorul designer pentru Ferrari va fi Zippo?
    0 0
  • sunshine64sm
    Din fericire... in garantie
    Trebuie sa recunosc "Din fericire, exemplarul Ferrari care a luat foc era inca acoperit de garantie". A luat foc. Masinuta aia a luat foc. Asa, pur si simplu. Noroc ca statea la semafor. Si daca era in ceva depasire ??? A luat foc pur si simplu. Adica CALITATEA PROASTA isi spune cuvintul. Cum adica sa ia foc ? Pai nici Loganu nu ia foc, decit numai daca vrei sa o aprinzi, ca sa scapi de ea. Si si atuncea ar fi pacat de masina. A luat foc. Un Ferrari a luat foc. Si a costat si o groaza de bani. Si era in garantie. Adica sa inteleg ca daca masina nu mai e in garantie, si ia foc, eu nu primesc nimic ??? Asta e marca Ferrari ??? Stiam ca prin Ferrari se intelege pret pentru calitate. Dar cind masinutele iau foc singure, asta nu se mai cheama calitate. E prostie curata. Cu incidente de astea si-o dat cu stingu-n-dreptu. Halal masini. Jenante. Si groaznic de scumpe. Zici ca sint facute cu mina stinga, sau asamblate undeva prin Africa. Mai bine s-ar reprofila pe masini de tuns iarba...
    2 0
  • masini
    aceste masini cum sunt ferrari nu sunt facute sa te plimbi prin Marea Britanie cu 20-30 km/h timp de multe ore pentru ca temperatura motorulu creste si se poate ajunge la incendi
    0 1
  • Nu este normal ca o masina sa ia foc aca din senin
    Cum sa nu mergi cu 20 30 km/h ? dar la semafoare ce faci? zbori peste ele?
    Este foarte cunoscuta fiabilitatea masinilor italiene care lasa de dorit.
    2 0
  • claudiu
    inflamare
    nu e problema ca arde, daca e asigurat si in garantie, problema e ca nu avem noi bani nici de masini din astea la mana a 250-a.
    :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru