Ford pregăteşte o versiune ecologică Fiesta care să bată Polo Bluemotion

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.07.2010
Noul Fiesta ECOnetic, versiune pregătită de Ford pentru finalul acestui an, va emite doar 98 de grame de CO2 şi promite un consum extrem de redus.

Ford a confirmat faptul că, la finalul acestui an, va scoate pe piaţă o versiune Fiesta ultra-economică. Conform primelor informaţii venite dinspre constructorul american, noul Fiesta ECOnetic va avea sub capota o versiune revizuită a motorului diesel de 1.6 litri şi 95 CP care va emite doar 98 de grame CO2/km.

Principalul adversar direct al noii versiuni va fi Volkswagen Polo Bluemotion, versiunea ecologică a modelului german dezvoltând însă 75 de cai putere dintr-un motor de 1.2 litri. Diferenţele nu se opresc aici: dacă motorul lui Fiesta va fi un "clasic" cu patru cilindri, cel al lui Polo are doar trei cilindri.

Versiunea "verde" a lui Fiesta va fi lansată în ultima partea a anului în curs, urmând să fie prezentată, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Paris (30 septembrie).

via | De Telegraaf

Comentarii (3)

  • Vortex66
    lol
    Dar stati putin.. Fiesta ECOnetic deja exista.. sunt persoane care au deja acea versiune, asta-i stire veche..

    anyway, frumoasa poza:)) fiesta zetec s la stire ECO :))
    1 2
  • Vortex66
    a fost si prezentata deja
    http://www.youtube.com/watch?v=xrSke5EPUbk

    old news automarket :P v-ati incurcat putin
    1 2
  • Si ce performante are?
    0-100 - N/A
    Top Speed - 99km/h
    :)))
    Glumesc
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru