FOTO EXCLUSIV*: BMW a realizat un pachet M Sport pentru X1

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.10.2010
BMW X1 a fost surprins de fotografii de la Carpix purtând "veşminte" M Sport. Noul pachet va debuta în decursul anului viitor.

BMW testează versiunea M Sport a lui X1. Nu vorbim aici de un model de performanţă, ci de un pachet de accesorii care îi conferă SUV-ului compact un aspect mult mai agresiv. Schimbările sunt operate la nivelul barelor de protecţie şi al pragurilor laterale. Ne aşteptăm ca noul pachet să fie prezentat public la un Salon Auto important din următoarele luni şi să fie disponibil începând cu jumătatea anului 2011.

Garda la sol a lui X1 a rămas nemodificată, deci capacităţile off-road limitate ale modelului nu vor fi ştirbite. Limitele lui X1 în materie de off-road sunt cauzate de unghiurile de atac şi de trecere destul de mici şi de garda la sol redusă. În schimb, modelul este cunoscut pentru ţinuta sa de drum exemplară, graţie faptului că este bazat pe o platformă modificată a lui Seria 3 Touring. Pachetul M Sport nu aduce nicio modificare în ceea ce priveşte gama de motorizări a lui X1, iar cei de la BMW nu intenţionează să dezvolte o versiune M a acestui crossover.

Odată cu modificările exterioare, pachetul M Sport ar putea aduce şi câteva elemente noi la interior.

Ne aşteptăm la un volan sport îmbrăcat în piele şi la un set de pedale din aluminiu. Modelul ar putea primi şi câteva ornamente din carbon şi din aluminiu la interior pentru o notă de sportivitate a habitaclului.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • frumos
    3 5
  • BMW cel mai tare , cine stie engleza sa citeasca : http://www.bmwblog.com/2010/10/03/breaking-news-bmw-wins-alms-championship/
    2 2
  • pacat
    ca nu umbla si la motor aveau un sasiu bun
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru