FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Opel Astra Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Opel Astra Coupe, urmaşul lui Astra H GTC.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu versiunea Coupe a lui Opel Astra. Această versiune de caroserie reprezintă urmaşul lui Astra H GTC şi prezintă acelaşi design atractiv al modelului din Russelsheim într-o versiune cu trei uşi. Pentru moment, denumirea finală a acestui model nu este cunoscută, existând posibilitatea ca această versiune de caroserie să nu primească numele Coupe sau GTC. Debutul acestui model este aşteptat să aibă loc la Salonul Auto de la Paris din acest an.

La fel ca în cazul lui Astra, modelul foloseşte platforma Delta a celor de la GM, pe care o împarte într-o oarecare măsură cu Chevrolet Cruze. Cel mai probabil, modelul va primi gama de motorizări a fratelui său cu cinci uşi, alături de toate artificiile tehnologice cu care este echipat modelul respectiv. În acest moment, Opel oferă modelul Astra J cu patru unităţi pe benzină şi patru motoare diesel, care oferă între 94 şi 180 CP. O eventuală versiune OPC a acestui model este sub semnul întrebării, deoarece Opel nu a mai dezvăluit nicio informaţie despre această versiune de motorizare în ultima perioadă, iar climatul economic mondial nu este suficient de stabil pentru asemenea modele.

Din ce putem observa, noul model beneficiază de plafonul panoramic prezent pe unele versiuni ale lui Astra GTC, iar bara de protecţie faţă integrează fante de aer mai mari şi LED-uri de poziţie. Viitorul Astra Sport Coupe va rivaliza modele precum Volkswagen Scirocco şi va fi cel de-al treilea membru al noii familii Astra.

În următoarele săptămâni, cei de la Opel ar trebui să prezinte versiunea Sport Tourer a lui Astra, care va rivaliza modele precum Volkswagen Golf Variant, Renault Megane Estate şi altele.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (9)

  • Napoleon
    smechera
    Frumos !
    9 4
  • Andrei.P
    Civic ?:P
    3 9
  • panorama
    ma bucur ca inca ofera parbrizul panoramic ca optiune din ce se vede in poze. designul pare promitator !
    4 1
  • astra GTC
    Nu mai scrieti ca aveti exclusivitate pt ca auto bild are aceeasi poza de la automedia germania. lasati-o mai usor cu exclusivitatile.
    6 1
  • tampenie
    Auto-bild Promotor toata lumea are pozele.

    Ce exclusivitate ?!
    7 1
  • daca ati stii ca toata saptamana am cautat poze de genul asta....sunt foarte curios de noua astra GTC....arata bine, dar totusi sunt putin mai dezamagit....credeam si speram ca o sa fie mai stylish, mai "anti-Scirocco" ...speram(din declaratiile care au aparut la lansarea la noua astra prin reviste, cum ca "versiunea GTC va fi arma opel impotriva la scirocco..etc") ca va fi mai sporty si mai radical diferita de varianta cu 4/5usi...din pacate nu
    0 3
  • Adevarat
    Arata bine ca si Scirocco+Megane Coupe.
    2 1
  • e oribil
    ca si actual posesor de GTC, cred ca arata oribil. Oricum, nu este ce ma asteptam. partea de la usa pana in spate mi se pare ca arata ca honda civic.

    Daca nu se apropie mai mult de schita pe care au aratat-o acum ceva timp, se pare ca voi rentunta la GTC.
    0 2
  • panorama
    Sebastian, maina are parbriz panoramic, nu plafon.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru