FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu Ford Mondeo facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.05.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu Ford Mondeo facelift. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Paris şi primeşte o serie de modificări estetice, alături de motoare noi.

Inginerii Ford testează facelift-ul aplicat lui Mondeo. Exemplarul testat de specialiştii de la Ford prezintă un design diferit faţă de cel al actualei generaţii Mondeo, fiind mai degrabă inspirat din aspectul viitorului Ford Focus. Cel mai elocvent exemplu al acestui fapt este bara faţă, în timp ce alte elemente de caroserie au un design ceva mai elegant, dar la fel de modern.

Capacul portbagajului a fost şi el modificat, iar bara de protecţie spate are un nou design. Stopurile au primit LED-uri, iar posteriorul urmează aceleaşi tendinţe ca rivalii lui Modeo din segmentul în care luptă acesta. Schimbările mecanice sunt adevăratele elemente testate de inginerii Ford, care trebuie sa analizeze eficienţa motoarelor Eco-Boost şi modul de răspuns al acestora, printre alţi factori. Există posibilitatea ca suspensia acestui model să fie modificată şi ea, alături de alte potenţiale schimbări.

Fanii Ford speră ca Mondeo să primească modificari şi la interior, dar cuantumul acestora este încă necunoscut.

Fie că vorbim de un nou sistem multimedia şi de navigatie, sau doar câteva schimbari minore la cadranele din bord, fotografii de la Carpix nu au surprins încă nicio imagine de la interiorul lui Mondeo. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Paris din acest an, aşa că fanii Ford nu vor trebui sa aştepte prea mult până când vor vedea pe străzi versiunea împrospătată a acestui model popular.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (11)

  • nostim
    http://www.worldcarfans.com/110051826321/ford-mondeo-facelift-spied-showing-new-rear-design-for

    V-au cam luat-o inainte ....
    5 8
  • @razvanis
    Da şi nu.
    Da, ei au publicat ştirea mai devreme.
    Dar noi avem imagini de la altă companie, care sunt realizate în altă parte.

    Oricum, suntem onoraţi că suntem consideraţi rivali ai WCF.
    19 1
  • nu in sens rau
    Exact , de multe ori sunteti voi mai rapizi ...
    15 2
  • mircea
    @razvanis
    Mulţumim, we're doing our best.
    12 1
  • Tot banal si urat e
    3 11
  • prudentul
    WTF??
    Sigla (ovalul albastru) a devenit neagră şi în faţă şi în spate!!
    2 4
  • cc
    nu ma pricep la ford :D dar care e diferenta ? :D
    4 2
  • Iceman
    cam repede vine schimbarea asta la fata...eu zic ca arata inca fresh cum este acum. oricum schimbari minore, sa vedem daca mai estetice sau nu...
    5 0
  • Daca de la face-lift umblala caliatea catorva materiale si mai ales la cea a asamblarii (sunt masini in show-room-uri in romania carora le tremura plasticele imperfectimbinate in interior), masina asta ar avea sansa sa fie cea mai buna din segment.

    suplimentar, putina atentia la preturi nu ar strica... Mondeo e prea aproape de concurenti cu renume mai bun si pierde cand cere acelasi pret.
    4 0
  • @prudentul
    faci misto sau esti chior? nu vezi ca-s acoperite de camuflaj?

    on topic: daca i-ar scoate umflaturile alea ascutite din zona stopurilor ar arata mult mai bine
    1 0
  • Spatele l-au ciudatit putin parca
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru