FOTO EXCLUSIV*: Viitorul BMW Seria 3 aleargă pe Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion cu viitorul BMW Seria 3 F30 în timpul testelor de pe Nurburgring.

Inginerii BMW testează de zor noul Seria 3 F30. De data aceasta, modelul a fost surprins pe Nurburgring, în timpul unor teste de manevrabilitate. Potrivit celor de la Carpix, versiuena testată era un 335i, cel mai puternic model din gamă cu excepţia lui M3. Ca de fiecare dată, cei de la BMW au echipat acest model cu o serie de elemente de camuflaj menite să te inducă în eroare în privinţa formelor acestui model. Aparent, viitorul F30 prezintă un aspect inspirat din cel al lui F10, dar adaptat la forma şi dimensiunile lui E90. Aceeaşi situaţie apare atât la interior, cât şi la gama de motorizări şi dotări, spune o sursă din cadrul mărcii.

O altă premieră la noul Seria 3 este amplasarea lămpilor de semnalizare cu LED-uri pe oglinzile laterale. Acest element estetic şi funcţional a debutat pe noul Seria 1. Blocurile optice par să fie echipate cu un nou tip de "angel-eyes", echipate cu LED-uri, ce vor oferi un aspect diferit, urmând să aibă o formă specială, diferită de cea cu care ne-au obişnuit cei de la BMW.

La nivelul posteriorului, modelul prezintă un capac modificat al portbagajului, alături de blocuri optice cu LED-uri speciale, în formă de "L". Bara de protecţie spate este aproape nedeghizată şi prezintă un aspect foarte elegant.

Versiunea de serie a lui BMW Seria 3 F30 va debuta la Frankfurt, iar producţia va începe în noiembrie, spun unele surse din cadrul BMW.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (4)

  • Victor
    BMW seria 3 alaturi de Lexus IF sunt singurele modele premium de clasa medie care merita cumparate,ambele au o identitate proprie,personalitate lor,nu sunt doar pt aia care isi doresc un E-Class sau A6 da nu isi permit decat un A4 ori C-Class.

    Desigur modelele upper medium le dau si acestora batai de capAlfa 159,Honda Acord,Passat CC,Ford Mondeo ori Hyundai i40 in tot cazul insa sunt alternative mei bune decat celelta modele premium de clasa medie.
    5 4
  • Victor
    *Lexus IS,pardon.
    2 3
  • Asa este . Dar in cazul celor non premium, Hyundai i40 nu are ce cauta
    pe acelasi loc cu Honda Accord. Doar Citroen C5 ar mai fi ceva mai bun....dar nu ca Honda.
    2 0
  • *
    DUPA CE CA NU INTELEG NIMIC, ATI BRANDUIT POZELE EXACT IN ZONA FARURILOR SI A STOPURILOR PENTRU A FII COMPLET
    MONTANTUL SPATE PARE SIMILAR CU CU AL LUI E90
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru