Fotospion: Viitorul Jaguar XJ va fi un sedan coupe?

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.12.2008
Jaguar pregateste cu mare atentie noua generatie a modelului XJ, care ar putea deveni un sedan coupe.

In 2012 Jaguar va incerca o noua abordare a segmentului premium prin lansarea noii generatii XJ. Constructorul britanic va incerca astfel sa promoveze in ograda proprie un model care tinde sa apara tot mai des in gama constructorilor de renume: sedanul coupe.

Ultimele fotografii spion surprinse de CarPix au dezvaluit un exemplar de teste bine camuflat, care ascunde probabil caroseria unui viitor sedan coupe. Tata Motors isi va da toata silinta ca debutul sau pe piata modelelor de lux sa fie cat mai triumfator, pentru ca, in fond, noul XJ va fi o premiera pentru indieni.

Vanzarile slabe ale actualei generatii i-a determinat pe cei de la Jaguar sa isi doreasca un altfel de model, imbunatatit, cu mai multa priza la public. Un sedan coupe ar fi cu siguranta o solutie viabila pentru britanici care ar incerca astfel sa atace un segment pe care se bat Mercedes CLS, Porsche Panamera si viitorul Audi A7.

Noua generatie Jaguar XJ va debuta oficial in primavara lui 2011, urmand ca vanzarile sa demareze la scurt timp dupa aceea.

via | WorldCarFans  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru