Francezii anticipează un facelift pentru Dacia Sandero

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.12.2010
Un designer francez şi-a imaginat cum ar arată un facelift aplicat lui Sandero. Modelul a fost prezentat într-o revistă franceză în versiunea prelucrată digital.

Francezii de la Auto-Journal au prezentat o imagine prelucrată digital a lui Dacia Sandero facelift. În timp ce modelul nu a fost anunţat oficial de constructorul din Mioveni, este probabilă o mică schimbare la nivel estetic odată cu debutul noilor motorizări Euro 5. Designerul care a realizat această prelucrare digitală a reuşit să creeze un model cu un aspect credibil, modificând doar elemente minore, care reuşesc să împrospăteze aspectul unui model.

În cazul de faţă, Sandero a primit o bară de protecţie nouă, un set de proiectoare noi, un set de jante din aliaj şi un set de stopuri noi. Capota motor pare să fie şi ea modificată, iar blocurile optice îşi păstrează forma dar îşi schimbă "conţinutul". Grila faţă şi partea frontală par să fie inspirate din facelift-ul aplicat lui Laguna. Proiectoarele sunt încadrate acum acum de elemente cu un design mai puternic, creat pentru a-i oferi lui Sandero mai mult caracter.

Jantele de aliaj prezintă un design simplu, dar de efect.

Respectivul design al jantelor pare să fie familiar cu ceea ce au prezentat francezii de la Renault în urmă cu câţiva ani, fără a fi o simplă copie. Modificările aplicate stopurilor sunt menţionate într-o căsuţă, dar acestea nu sunt prezentate în publicaţia franceză.

Via | AutoJournal

Comentarii (14)

  • Alex Radoi
    Nu are pic de coerenta faceliftul asta. Nu are legatura cu nimic din restul gamei.
    4 16
  • ...
    Nici Sandero in momentul de fata nu are legatura la exterior cu loganul sau duster
    15 1
  • Vroiam spun ca Sandero fara face-lift oricum arata altfel decat restul gamei, asta e si ideea
    13 1
  • bogdan
    @alex
    si ti se pare mai ok la VW sau AUDI unde toate masinile au o legatura FOARTE mare intre ele?
    13 4
  • @bogdan
    bai tot zice-ti de vw si audi...dar ia uitati-va la bmw: seria 5 si seria 7 sunt exact la fel (astea ultimul model)
    seria 5 si seria 7 de prin 2000 iar erau la fel...asa ca mai lasati VAG in pace cu remarcile astea...cei de la bmw faceau masini la fel cu mult inainte de VAG...
    P.S. X5 si X3 aproape identice
    8 8
  • @bogdan
    "legatura FOARTE mare intre ele"?? sunt IDENTICE.
    "buna ziua...as dori sa cumpar un audi , marimea 6 daca aveti"
    21 1
  • n-avem 6
    dar va putem oferi un Passat si va ramane si de un Polo...

    ...tot pe-acolo
    15 1
  • Haideti mai baieti, ce tot faceti bascalie de viitorul number one mondial?:)
    5 4
  • Ok
    Arata chiar bine!
    6 3
  • @dan
    O sa fie cel mai number one mondial! ( si vorbesc despre Audi A-whatever).
    Din pacate , in .ro imaginea Audi o sa fie multa vreme asociata ca fiind o masina condusa predominant de manelisti si/sau cocalari.

    On-topic : e un facelift destul de reusit.
    7 2
  • @Dpp
    In Romania marca number one asociata cu cocalari este BMW, din pacate, dar faza e ca tarani, manelisti, cocalari ii vezi pe toate marcile aproape, da asta e tara, adica daca eu am un vecin care pe spate la logan scrie Costel nu-i problema:), cocalari sunt doar aia cu Bmw, Audi, Mercedes
    0 2
  • Alex Radoi
    De ce am primit atat de multe negative...
    cu toate ca am dreptate? Simplu! Pentru ca totu "patriotii" care au scris pe aici viseaza ca intr-o zi sa conduca un Sandero cu bara si grila de Touareg (ca in poza), chiar daca nu le place VW ca nu ajung la struguri si jante de Megane 2, care apropo, baietzi, nu exista decat pe 17 modelul ala. A vrut un prieten de-al meu sa puna exact alea pe un Logan si nu-i facea fata servodirectia sa intoarca roata pe loc, se misca volanul sacadat, deci stati jos fiindca implicit nici Sandero nu va putea sa duca vreodata rotile alea. Da' voi visati in continuare... Muahahahahah :)))))))))))).
    4 9
  • Atata carcoteala. Oare ce masina noua cu garantie puteti cumpara domniile voastre la 8000 E? Sandero arata foarte bine si ar trebui sa fiti mandri de ea!
    4 0
  • Alex Radoi
    Mie imi place Sandero...
    Da, mie chiar imi place Sandero, chiar m-am gandit la un moment dat sa cumpar unul. Daciile actuale sunt fiabile, OK, nimic de zis, dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem din kkt bici. Faceliftul asta (de care sunt sigur ca nu va exista in realitate in forma asta) e ca un kitch-tunning de Vitan si atat. Sunt doar elucubratiile unui designer de Photoshop. Daca era facuat de vreun roman, i-as fi inteles frustrarile, dar uite ca au si francezii "visatorii" lor.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru