Frankfurt: Chevrolet va expune cea mai mare siglă din lume

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.09.2011
Aeroportul din Frankfurt va găzdui cea mai mare siglă Chevrolet din lume: 600 de metri pătraţi. Aceasta deschide Salonul Auto de la Frankfurt şi poate fi văzută din avion.

Chevrolet va surprinde vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt şi o parte din cei care vor ateriza pe aeroportul din Frankfurt în următoarea perioadă cu cea mai mare siglă auto din lume. Practic, Chevrolet a amplasat o siglă de 600 de metri pătraţi în zona adiacentă pistei de aterizare de la Frankfurt, siglă ce poate fi văzută din avion în timp ce acesta este angajat în manevra de aterizare. Sigla Chevrolet marchează debutul Salonului Auto de la Frankfurt din 2011 şi celebrează 100 de ani de existenţă ai mărcii.

Aniversarea a 100 de ani de Chevrolet este pe 3 noiembrie, ziua în care pilotul elveţian Louis Chevrolet şi Billy Durant au fondat respectiva marcă. Sigla actuală a celor de la Chevrolet este în folosinţă din 1913 şi are în spate o serie de legende privind modul în care a fost creată. Cea mai populară legendă spun că Billy Durant a găsit sigla pe tapetul unui hotel din Franţa, în timp ce membrii familiei Durant spun că acesta a desenat sigla pe un şerveţel în timp ce se afla la masă.

Alte ipoteze sugerează faptul că sigla aminteşte de steagul Elveţiei sau că a fost inspirată dintr-o reclamă dintr-un ziar din Atlanta.

Indiferent re originea siglei, "plusul" de la Chevrolet este unul dintre cele mai bine cunoscute simboluri din lumea auto şi a fost folosit de marca americană în diferite forme de-a lungul anilor. Chevrolet se bucură de cea mai mare ascensiune în vânzări a unei mărci în Europa, în aceeaşi perioadă în care se bucură de cea mai bună jumătate de an din istoria companiei.

Via | Newspress

Comentarii (1)

  • Cum zicea "La Familia" : ''Locul vostru e in lanul de porumbi, fraierilor"
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru