G-Power a dezvaluit noul X5 Typhoon

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 30.03.2009
G-Power a dezvaluit noul sau pachet de tuning pentru BMW X5, denumit Typhoon.

Germanii de la G-Power au prezentat noul pachet pentru BMW X5. Denumit Typhoon, acesta include un kit de modificari exterioare, precum si un compresor mecanic pentru motorul V8 al lui X5.

Tunerii de la G-Power i-au atasat motorului V8 de 4.8 litri al lui X5 un compresor mecanic centrifugal, alaturi de un set de injectoare cu un debit mai mare si un nou soft de management al injectiei. In urma modificarilor, motorul dezvolta 525 CP si un cuplu motor de 600 Nm. Pe langa modificarile mentionate mai sus, kit-ul Typhoon contine si o galerie de admisie din fibra de carbon, un intercooler din aluminiu si un sistem de evacuare G-Power construit din otel inoxidabil, echipat cu catalizatoare sport. Datorita schimbarilor efectuate sub capota, G-Power X5 Typhoon poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5.0 secunde, iar viteza maxima a acestui model a urcat la 275 km/h.

Pentru a ii putea oferi acestui model un aspect pe masura performantelor, G-Power a creat un kit de caroserie agresiv, care consta in un set de bare de protectie si un set de jante.

Bara fata a kit-ului Typhoon beneficiaza de o buza fata cu fante de aer de dimensiuni mari, care ajuta la racirea franelor si a intercoolerului. Bara spate a aceluiasi kit contine un difuzor de aer si include doua evacuari cu diametrul de 114 milimetri. Pragurile lui X5 au primit un set de led-uri albastre integrate, care se aprind odata ce un maner de deschidere al usii a fost tras.

Via | Carscoop

Taguri: BMW, G-Power, Typhoon, X5

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru