GM a vandut 2 milioane de unitati in Europa in 2008

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 21.01.2009
General Motors a atins o cota de piata de 9.3% la nivelului Europei, reusind sa vanda un volum de 2.04 milioane unitati.

Esential

2.04 milioane unitati a vandut GM in Europa, in 2008.

Divizia europeana a gigantului auto General Motors a anuntat rezultatele vanzarilor inregistrate pe Batranul Continent in 2008.

Conform unui comunicat de presa emis de GM Europa, marcile companiei americane au vandut 2.04 milioane unitati in 2008 la nivelul Europei, atingand o cota de piata de 9.3%. In ciuda conditiilor economice dificile, GM a reusit sa vanda peste 2 milioane de autovehicule in aceasta regiune pentru al treilea an consecutiv.

Din punctul de vedere al vanzarilor pe marci, Chevrolet a reusit sa treaca de pragul de 500.000 de unitati livrate, iar Opel stabileste un record de vanzari in Europa Centrala si de Est, inregistrand o crestere a volumului de 13%.

Noul Opel Insignia a avut un start excelent pe piata europeana, unde a fost livrat in 44.000 de exemplare. Carl-Peter Forster, presedintele GM Europa a declarat: „O reusita in vremuri grele”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru