GM Europe are un nou sef interimar

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Conducerea marcilor Opel si Vauxhall, dar si a diviziei GM Europe a fost preluata de catre Nick Reilly, care va ramane pe acest post pana va fi gasit un inlocuitor definitiv al lui Carl Peter Forster.

Nick Reilly va conduce marcile Opel si Vauxhall precum si divizia europeana a corporatiei General Motors pana cand cei de la conducerea companiei vor gasi un inlocuitor definitiv al lui Carl Peter Forster. Reilly a fost un director de management in cadrul marcii Vauxhall si este seful operatiunilor international al celor de la GM.

Americanul de 59 de ani il inlocuieste pe Bob Lutz pe postul de sef interimar al Opel, Vauxhall si GM Europe, pozitie pe care Lutz a preluat-o in momentul in care Carl Peter Forster si-a anuntat demisia. Oficialii General Motors nu au anuntat perioada in care Nick Reilly va conduce marcile Vauxhall, Opel si divizia GM Europe, dar au laudat capacitatile de conducere ale acestuia.

"Avand in vedere experienta sa cu marcile Opel si Vauxhall, Nick este potrivit pentru a conduce tranzitia celor doua marci si pentru a realiza o revenire la normal a afacerii GM in Europa in cel mai scrut timp posibil", a declarat seful General Motors, Fritz Henderson.

Via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru