GM ţinteşte interioarele Audi în materie de calitate

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 28.05.2010
Americanii de la General Motors i-au luat ca exemplu pe nemţii de la Audi în materie de calitate a interioarelor pentru viitoarele modele pe care le vor dezvolta.

Deşi cei de la General Motors au crescut în ceea ce priveşte calitatea interioarelor, aceştia sunt hotărâţi să ajună la un nivel superior cât mai repede posibil. Evident, aceştia au şi un model în domeniu, oficialii corporaţiei americane dând exemplu interioarele realizate de producătorul din Ingolstadt. Astfel, oficialii GM au subliniat că nu au ajuns încă la nivelul de calitate oferit de Audi la interior şi că îşi doresc să ajungă acolo deoarece Audi este etalonul în materie de calitate pentru interior.

"Nu am ajuns încă la nivelul de calitate al celor de la Audi. Vreau să fim la nivelul lor în materie de calitate. Audi este etalonul de calitate pentru interioare. Am condus noul Corvette Grand Sport şi îmi place mult, dar interiorul nu este la fel de convingător.", spuse Karl Stracke, vicepresedintele diviziei globale de inginerie al celor de la General Motors. Stracke este un inginer cu 30 de ani vechime în cadrul companiei americane, toţi fiind pe partea europeană a conglomeratului.

El este responsabil pentru proiectarea a numeroase modele Opel şi a supravegheat dezvoltarea ultimului Saab 9-3 creat sub tutela GM.

Noua conducere a corporaţiei General Motors a schimbat politica de dezvoltare a vehiculelor noi, lucru îmbucurător atât pentru ingineri, cât şi pentru clienţii fideli ai acestora. Astfel, modelele GM vor fi proiectate cu mult mai multă atenţie faţă de oferta concurenţei. Directorii şi inginerii de top ai companiei vor testa în fiecare zi de vineri modelele concurenţei atunci când proiectează un vehicul nou şi vor observa diferenţele dintre acestea şi produsele lor.

Via | Insideline

Comentarii (11)

  • imi creşte inima cand aud....
    20 6
  • ok
    Sa speram ca o sa fie mai inspirati in ceea ce priveste designul
    10 14
  • audi / gm
    Astea sunt povesti ... daca vor ajunge la calitatea audi ...vor ajunge si cam la acelasi pret, si nu cred ca asta vor.
    17 3
  • Ce interioare Haudi
    Cele care dupa 1 an sunt sterse si cauciucuri rupte?
    10 18
  • http://blogs.insideline.com/roadtests/2010/05/2010-honda-accord-crosstour-adding-some-oil.html
    5 3
  • wow!
    "Tocmai" Audi?
    14 3
  • @@bbb - si astia au PD ;)
    "2009 Honda Accord EXL-V6. It consumed exactly one quart every 5K miles"
    Sa mori de ciuda nu alta. Nu's toyota, nu's VW si totusi consuma ulei ca o rabla: 946.352946 milliliters @ 8 046.72 kilometers.
    8 0
  • Audi
    Pai nu ziceau unii pe aici ca Audi nu este premium, ca are butoane de Skoda si nu e cool? Audi este referinta in materie de calitate a interioarelor de cativa ani buni. Toate revistele de specialitate au spus si mai sus avem un exemplu ca si concurenta o recunoaste.
    14 5
  • andr3i
    pai daca Audi a reusit sa ajunga in varf.

    fierbe sangele in ofticati...:):).
    5 5
  • Si omul a tintit spre luna din cele mai vechi timpuri si a reusit dupa ceva timp...

    Cam la fel de mare e distanta (ca cea Pamant - Luna) intre Audi si GM la interioare.
    Le dorim succes ca nu avem decat de castigat...
    3 2
  • saracii de ei
    pai ca sa ajunga la mercedes si bmw au luat-o mai de jos :) (nu au nici o sansa)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru