GM va aduce Opel Insignia in Statele Unite ale Americii cu sigla Cadillac

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.03.2009
General Motors intentioneaza sa vanda modele Opel in America de Nord sub sigla Cadillac.

General Motors va vinde modele Opel in Statele Unite ale Americii sub marca Saturn pana la sfarsitul anului 2012, moment in care va inchide aceasta marca. Cu toate acestea, GM nu vrea sa renunte la modelele Opel pe piata din Statele Unite ale Americii, asa ca le va comercializa sub sigla Cadillac sau Buick.

General Motors intentiona sa aduca modele precum Insignia in Statele Unite ale Americii in cadrul marcii Buick, dar acest lucru ar putea cauza un conflict in oferta Buick. Acest lucru s-ar putea intampla deoarece Insignia are o arhitectura similara cu cea a lui Buick LaCrosse, ceea ce ar duce la vanzari scazute pentru unul dintre cele doua modele.

Directorii GM au considerat ca solutia cea mai buna ar fi oferirea lui Insignia in cadrul marcii Cadillac. Desi Insignia este un model cu tractiune fata, lucru care intra in conflict cu gama Cadillac, acesta ar putea aduce noi clienti marcii americane. Pe langa asta, Cadillac ar avea un competitor serios pentru Lexus ES.

Incadrarea modelului Insignia in cadrul gamei Cadillac ar putea genera profituri mai mari pentru GM, deoarece Insignia este disponibil cu numeroase optiuni costisitoare cum ar fi tractiune integrala si faruri inteligente adaptive. Indiferent de ce marca va alege GM pentru a vinde Insignia in Statele Unite ale Americii, modelul va fi disponbil pe soselele americane pana la sfarsitul anului viitor.

Via | Leflane

Comentarii (3)

  • Insignia
    DA o sa aduca se va numi Chvrolet Cruze (Daewoo Nubira de la coreeni, care din cate stiu deja se vinde), e aceasi masina numai cu alta palarie, dava te uiti la poze de interior sunt la fel, si dupa Chevorlet Cruze se va face Buick Lacrosse, care este tot Opel Insignia pe dedesubt, iar Opel Insignia deja se vinde sub nume de Buick in China, deci nu cred ca o vor aduce si sub numele de Cadilac, sau de Saturn pana in 2012, ci va intra pe piata americana asa cum e deja in plan, sub forma de Chevrolet Cruze si Buick Lacrosse, nu va fi exact aceeasi masina, va avea dierente de design exterior, dar daca nu te uiti la detalii sunt aceleasi dimensiuni. aceleasi masini. :D
    0 0
  • Robert
    @ Sorin
    Chevrolet Cruze este un model de clasa compacta,fiind pe produs pe aceieasi platforma cu noul Opel Astra care va aparea in 2010 .
    0 0
  • @Robert
    Daewoo Nubira e deja de vanzare si a fost facut impreuna cu Isignia, cel putin asa scria unde am citit, (world car fans...) de acea cred ca Opel(Buick) e deja de vanzare in China pentru ca se produce in Coreea la Daewoo pe aceasi platforma ca Nubira, si in State nu se produce pentru ca nu cred ca au fabrici dar cand vor fi gata liniile de asamblare le vor face pe cele doua modele (Cruze si LaCrosse) ma rog nu conteaza asa mult ca noi deja avem Insignia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru