Iata noul Opel Insignia, urmasul lui Vectra

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.04.2008
Opel a dezvaluit astazi noul Insignia, modelul care ii va lua locul actualului sedan Vectra pe piata europeana.

Esential

260 de cai putere dezvolta cea mai potenta versiunea pe benzina a modelului Opel Insignia.
4.83 metri lungime masoara varianta sedan a noului Opel Insignia.

Fanii Opel au de astazi un nou motiv de bucurie. Constructorul german a dezvaluit in sfarsit noul model Insignia, urmasul actualului sedan de clasa medie Vectra. Anticipat si spionat indelung, noul Insignia se pare ca nu a tradat asteptarile fanilor sai in materie de design, liniile fiind preluate in mare parte de la conceptul GTC, dezvaluit anul trecut la Salonul Auto de la Geneva.

Mark Adams, vicepresedintele departamentului de design GM Europa, a declarat ca "odata cu Insignia Opel introduce o noua filosofie de design, mai sofisticata, care combina simtul artistic cu precizia germana. Scopul principal a fost acela de a dezvolta un look care sa inspire publicului dorinta de a conduce noul Insignia", a mai declarat Adams.

Insignia va fi disponibil in varianta sedan dar si hatchback, berlina urmand sa masoare 4.83 metri lungime. Noul Opel Insignia va oferi clientilor sai sapte motorizari , patru pe benzina si trei dieseluri.

Pentru cei care isi doresc o putere mai mare si nu sunt interesati de un consum redus, versiunile pe benzina, cu puteri cuprinse intre 115 si 260 de cai (in cazul varfului de gama echipat cu o unitate V6) sunt cele mai potrivite.

De cealalta parte, dieselurile cu injectie directa si o capacitate de 2.0 litri ofera o putere maxima cuprinsa intre 110 si 160 de cai.

Intreaga putere a motoarelor Opel va fi trimisa prin intermediul unor cutii manuale sau automate cu sase trepte doar puntii fata, exceptie facand insa unele versiuni echipate cu transmisie integrala Adaptive 4X4. Este pentru prima oara cand Opel ofera un mod de operare 4X4 pe un sedan de clasa medie.

Toate versiunile noului Insignia, si cele cu transmisie pe puntea fata si cele 4X4, vor beneficia de avantajele caroseriei FlexRide si de sistemul adaptiv al stabilitatii (Adaptive Stability Technology) care ajuta masina sa raspunda cat mai bine conditiilor de drum, permitand soferului sa controleze comportamentul vehiculului in functie de stilul sau de condus.

Alain Visser, directorul de marketing al GM Europe, a declarat ca "Opel Insignia stabileste noi standarde in domeniul tehnologiei si inovatiei chiar din momentul in care va fi lansat. Pastram insa cateva surprize in ceea ce priveste impactul asupra mediului, siguranta pasagerilor si placerea condusului" a mai declarat Visser.

La interior, cinci pasageri se pot bucura de confortul oferit de Insignia care vine echipat cu un nou sistem de iluminare ambientala.

Sistemul ingenios de iluminare se regaseste si la exterior, sedanul fiind echipat cu un sistem de faruri adaptive care ajusteaza unda luminoasa in functie de conditiile de drum.

Noul Opel Insignia va debuta oficial pe 22 iulie in cadrul Salonului Auto de la Londra, vanzarile urmand sa demareze in toamna acestui an. Opel Insignia va fi vandut si pe piata din Marea Britanie sub emblema Vauxhall si in Statele Unite ca succesor al modelului Saturn Aura.

via | CarScoop

Comentarii (98)

  • ....
    " Este pentru prima oara cand Opel ofera un mod de operare 4X4 pe un sedan de clasa medie."Cum adica pentru prima oara? Mai este versiunea Vectra A 4x4 aparuta prin '90-'92. In fine. Arata foarte bine noul insignia. Astept sa il vad si la noi prin showroom-uri.
    0 0
  • clarkson
    Insignifiant
    ...boring
    0 1
  • balanel
    rafinat si elegant
    ... superb. @clarkson: din pacate nu e pentru ciobani.
    4 1
  • ortizz
    superba !!!!
    o masina cu adevarat frumoasa!!
    3 0
  • paul s
    seamana leit cu logan
    e frumos, dar cam seamana cu Logan.se vede de la kilometri ca e copiat dupa Logan.de-aia si e asa frumos, de fapt.ce parere aveti?
    0 4
  • Frumoos )
    parerea mea ca vectra nu a fost chiar de "succes" pe piatza cat era de buna..dar nu prea vad asemanari in linia de design a Opelului Insignia cu cea a Vectrei...infine asemanarea poate e din alte puncte de vedere oricum...NICE!!
    0 1
  • opel
    parca nu imi vine sa cred ca e opel! frumos
    1 1
  • Catalin
    mi se pare doar ?
    sau chiar seamana cu Mercedes Benz CL ?
    1 0
  • clarkson
    @miaunel - sau balanel
    Chestiile rafinate nu prea sunt sanatoase :) vezi dulciurile, bauturile alcoolice etc. Si intr-adevar, ciobanii prefera Opel Antara, e mai potrivit pt. teren accidentat. Insignia il iei sa zici ca ai masina nemteasca dar n-ai bani de alte marci mai bune. In alta ordine de idei, Opel a dat-o in bara (pareera mea) cu numele, facand aceeasi greseala pe care a facut-o Toyota cu noua Auris. Adica schimbi un brand supercunoscut cu ceva greu de pronuntat si de tinut minte, plus ca nu e original - Insignia=brand de electronice in SUA.
    1 3
  • Adri@n
    Super masina
    Iata cu adevarat o masina superba!Toate respectele. Ma face mandru sa fiu posesor de Vectra.:)
    3 0
  • de fapt seamana cu mercedes cls
    Forma seamana foarte mult cu modeluk MErcedes CLS, care e bazat pe platforma de clasa E. Am mai vazut si un BMW care semana cu acelasi model Mercedes ... concluzia: mercedes kicks asses.
    0 2
  • LOGAN vs. Opel Insignia
    paul s...eu zic ca nu o sa fie niciodata pic de asemanare intre masinile germane si cele frantzuzesti sau "romanesti" deci zici ca nu exista asemanare si chiar deloc leita...parerea mea
    0 4
  • Inspiratie
    Parca ar fi o combinatie intre designul Audi si BMW.
    4 0
  • frumos
    o masina frumoasa,un concurent de calibru pt passat,dupa parerea mea
    2 1
  • Faina
    Trebuie sa recunosc, desi nu sunt fan al acestei marci, ca au facut o treaba faina cei de la Opel. Linia laterala aduce cu BMW, avand acele muchii specifice noilor generatii BMW (seria 3 E90 si seria 5 E60), si, la fel ca si BMW lasand sa se vada acele linii (frumoase) prin lipsa ornamentelor laterale. Forma stopurilor aduce a Mercedes CL, iar grila radiator de mari dimensiuni si foarte cromata e preluata de la Chrysler. Sunt curios cum este linia interiorului.
    2 0
  • Nu seamana cu nimic, terminati ca astea
    Nu seamana cu nimic.... Voi chiar nu aveti nimic altceva de facut decat sa asemanati masinile intre ele. La aia cum ca seamana cu loganul chiar am ras... E frumos Insignia si nu cred ca au facut o greseala cand au schimbt numele. Vectra deja era vazuta ca o masina boring pt familisti, prin schimbarea numelui Opel spera la schimbarea/ largirea targetului.
    2 0
  • marian_bmw
    uauuu...
    nu mia venit sa cred cat de frumoasa este masina asta este magnifica cel mai frumos opel sper sa nu fie prea scump
    2 0
  • asemanare
    Are fata de Ford Mondeo, spate de Mercedes.Ce nu inteleg cum de Vectra/Insignia este clasa medie (atunci ce este Astra, Corsa, Agila)si care este clasa mare?
    0 2
  • claudiuDC
    N-ati nimerit-o niciunu'!
    E VW Passat CC 100%. Difera doar nr. de inmatriculare.
    1 0
  • marfa de tot
    bai frate aici numai cunoscatori mari de tot...ca seamna cu aia..ca seamna cu ai..ca e nu stiu cum....lasati-o dracu de treaba si de comparatii...masina e superba..bv pt cei de la opel...
    2 0
  • claudiuDC
    Posibil...
    Cre' ca le-or furat sabloanele lu' aia de la VW.
    1 0
  • hoinar
    varianta Opel
    O fi ea mai sofisticata dar mie-mi place tot mai mult Astra G-ul la forma si mi-a placut de prima data.
    0 0
  • bubblegum
    1+1+0
    Imi place mai mult ultima generatie Vectra, Insignia are 'santuri' cam mari , si parca nici numele de insigna nu-mi place ... ca si configuratie merge.poate o sa-mi placa cand o sa-l vad live , :)
    1 0
  • opel
    totusi, un pret imi spune si mie cineva??? ce are am vazut dar ca pretul conteaza inainte de toate.
    0 0
  • robertt_rct
    frumusica.....
    fata seamana cu BMW seria 5 iar spatele cu Renault Laguna. in rest reusita! sa o vad pe "strase", ca si loganul arata bine in poze!!!!!!!!!!!!
    1 1
  • mariux
    reinventarea clasei
    O masina frumoasa, care din cate stiu o sa aiba ceva de aratat pe partea de tehnic.Ca design avem un salt mare, germanii de la Opel fiind de obicei axati pe tehnologie si performanta.
    0 0
  • flavius
    Superba
    Bate toti concurentii,adica:Mondeo,Pasat CC,A4,C-Klasse.Un pas mare pentru Opel.
    1 0
  • andrei
    mdea
    e frumos..park are ceva din elegantza seriei 5.oricum e arata bine, sper sa incante shi la fiabilitate:D
    0 1
  • MateiS
    @bvean
    Agila - clasa mini; Corsa - clasa mica; Astra - clasa compacta,; Insigia/Vectra-clasa medie; Signum-ul a fost o tentativa de clasa mare... cam in aceeasi idee cu Reanalt Vel Satis, dar dupa cum recunosc chiar si cei de la Opel... o tentativa esuata!!
    0 0
  • pai...
    ...este frumoasa, este ORIGINALA vazuta ca un tot. Parerea mea este ca Nu se aseamana cu nimic de pe piata design-ul.Multa lume va cumpara modelul asta si daca mai adauga la promovarea seriei si un pret bun, va fi belea
    0 0
  • Dragos Oprescu
    Altceva
    Este o masina foarte frumoasa, cu un look nou si inovator, au pus un accent mare pe aerodinamica si performante, tendinta de a atrage consumatorul pana in 30 de ani este o prioritate pentru Opel. Toate bune.
    1 1
  • dadada
    Eu va tot spun ca Opel este firma americana , voi o tineti cu constructorul german..........Cred ca va place expresia........nu v-am auzit spunind "constructorul japonez" (cele mai bune , cele mai vandute din lume) sau constructorul indian , etc. Opel este GM !!! se fabbrica in Polonia , Germania si poate si in alte parti.Asadar costructor american cu fabrici in Europa.As dori mai multe informatii despre automobile ieftine , constructorul indian , rapoturi pret/calitate , etc. Daca nu cumva TREBUIE sa vorbiti mereu despre masinile germane?!?!?!Astept noutati"noi" , interesante .
    1 1
  • pt Alex
    Opel face parte din concernul american GM dar este o masina proiectata si gandita in Germania si de catre germani, asa ca este un model german nu american.E adevarat ca mai au si unele platforme comune dar cele din Germania sunt folosite in USA cu o singura exceptie.
    0 0
  • deceptie
    Ma asteptam la altceva, dar.. Din fata parca e MERCEDES, din lateral parca e VW iar din spate BMW, deceptie aproape totala, noroc cu interiorul.
    0 0
  • frumos
    Dupa ce au scos noul sedan Astra, care arata foarte bine, ma asteptam ca si pentru Vectra sa vina un model mai frumos, i-mi place cum arata. Singura problema e ca au schimbat numele, nu inteleg chestia asta cu marketing-ul.
    0 0
  • aha
    Opel face parte din concernul american GM ! Si este gindita si proiectata in SUA ! Si se fabrica in mai multe tari ! Nu are nimic comun cu masinile germane !
    0 0
  • URAGANU
    O Porcarie
    O Porcarie Europeana copiata dupa o Corolla si cu niste stopuri spate de zici ca-i TATA Motors. Cine dracu si-a pus in cap sa ruineze Opel cu porcariile astea de masini parca desenate intr-o noapte de betie din LISPSA de IDEI ! Succesul Vectrei de peste 18 ani n-o sa-l poata intrece nici un viitor model Opel, oricat de avion o sa fie. Lumea vrea FIABILITATE si Calitate nu alungiri distruse.
    0 0
  • asyone2001
    Insignia
    Seamana cu un BMW da nu stiu care !
    0 0
  • opel
    e frumoasa dar... parca numele Opel ma face sa ma gandesc numa la belele...cat despre astia care compara opelu cu mertzan vw audi...no comment sigur sunt posesori de dacie...1300
    0 0
  • Kostynson
    Frumos exemplar
    Frumoasa masina... totusi mi se pare si mie k la partea din spate a usilor posterioare aduce cu usor cu Audi A6, dar nu cred ca cei de la Opel au dorit asta... Opel (ca de altfel tot concernul General Motors) s-a remarcat totdeauna prin originalitate. Ceea ce nu ma multumeste este forma spatelui, parca e prea plonjat pentru o familiala... Poate s-a dorit o forma de familiala vecina cu cea de coupe tocmai pentru diversificarea clientelei... e treaba lor, dar genul asta nu ma incanta, dar este un aspect strict personal. Sa aveti o zi buna!
    0 0
  • sunshine64sm
    T...R...U...C...A...J...E
    FRUMOASE PREZENTARILE ASTEA, PACAT NUMAI CA SINT NISTE TRUCAJE BINE REALIZATE.
    0 0
  • De mult timp nu am mai vazut masina frumoasa de la Opel. Bine ca si-au revenit in sfarsit, cu noul speedster si asta cu adevarat poti spune ca Opel are acuma masini frumoase!
    0 0
  • criticul...
    foarte tare
    imi place e souper designul masini acu depinde cum va arata modelul de serie si unde va fi fabricat.numai bineeeeeeee si abia astept sa-l vad de straile patriei
    0 0
  • niceee
    Frumos,insa nu se va compara niciodata cu un Audi BMW etc!!!ce pret va avea...totusi....?????
    0 0
  • marcelinyo
    adevaraciune
    ajtia kre tot comenteaza ei k seamana q aia si e copiata dupa aia,cred k nici nu au masini acasa,umbla q maxi taxi sau autobuzu.opel niciodata nu a copiat-e firma nemteasca ce naiba;).mie imi palce,ireprosabila....se bate q mondeo si passat.vectra se batea q laguna,407,c5.
    0 0
  • propriulider
    OPEL INSIGNIA
    e superba...cel mai frumos model opel sedan..mai imi place si opel antara ca design...nu as zice ca e combinatie intre BMW si Audi...aduce puti..cu o alta masina noua...vw passat CC...oricum foarte tare...as vrea una:X
    1 0
  • INSIGNIA
    BETON
    1 0
  • Dati cu apa pe voi ma cu bmw,sau audi sau mercedes toate se fac la fel masinile se fac in functie de cat platesti
    daca dai 10000mi euro primesti logan
    daca dai 20000mi euro primesti mai buna ca loganu si tot asa
    0 0
  • tare frumos car-ul, mi-as dori unul numai sa nu aduca la pret cu ceva mai high ca-l las dracu si mi-au altul!
    0 0
  • ionutz
    opel insignia
    acesta nu seamana deloc cu cutiuta aia de logan(aici nu vreaua sa jicnesc pe nimeni dar dupa parerea mea loganul zici ca e cutie de chibrit) seamana mai degraba cu mercedes sau cu renault megane
    0 0
  • EXCELENTA
    NU IMI FACETI SI MIE CADOU UN OPEL INSIGNIA? SUCCES ESTE SUPE.
    1 0
  • insigna
    bai baieti puneti comentarii documentate.astia care cautati cu ce seamana insignia sunteti varza cu capitolul auto.criteriile astea de apreciere a unui auto arata cit de multe cunostinte aveti despre domeniul asta.adica zero.
    0 0
  • super tare
    Superba! Totusi, din fata, seamana cu Mercedes-ul iar din spate parca e Porsche 911. Oricum, cred ca e cea mai frumoasa masina Opel pe care am vazut-o pana acum! Interiorul e parca si mai tare!
    0 0
  • copie
    parerea mea, ca si a altora de fapt: copie dupa vw passat cc care copie dupa mercedes cls.
    desigur cu modificarile de rigoare specifice marcii.
    0 0
  • BETON
    Vorbiti aiurea,numai sa va bagati in seama,masina arata super!daca e sa ma iau dupa comparatiile voastre idioate,toate masinile seamana intre ele,au 4 roti,motor,2 faruri etc.P.S. am un prieten ce are 620.000 km cu un vectra diesel si merge bine!!!!!!
    0 0
  • INSIGNIA
    LA BANI CARE O SA FIE O SA BATA TOT LA CLASA EI=22000E,PRET DE NOU STANDARD 1.6 BENZINA SI CE O MAI AVEA PE EA CA OPTIUNI
    ASTA E PRETUL DIN GERMANIA IN ROMANIA SUNT MAI IEFTINE NOI DECAT IN GERMANIA
    APROPO UN AUDI A6 3.0 TDI PLEACA DE LA 65000E
    SI UN MERCEDES TOT DE 3.0 TOT DE LA 65000E
    ASA CA PANA LA 22000E MAE E MULT ITI MAI EI UN PAMANT SAU CEVA
    0 0
  • :)))
    cum sa semene cu logan?=))))))):))))....ai cumva nevoie de ochelari?;;)..iti cumpar eu:>..:D
    2 0
  • super masina!
    nu seamana cu nimic din ceea ce a scos opel pana acum. si cred k e drogat ala care a zis ca seamana cu logan. oricum frumoasa masina. tot respectul
    2 0
  • crysty
    marfa masina
    Este o masina superma aba astept sa mi cumpar cand mio cumpar vreau sa ii trag un tunning pentru curseed ca sa iau modelu cred ac o sa imi iau un model injur de 250 de cai ca sa pot sa il duc in 350 este o masina superb
    1 0
  • florin
    frumoasa
    dar cineva spunea mai sus ca bate adversarii,printre care passat cc?pai sa avem pardon,inseamna ca acea persoana nu a vazut un cc
    1 0
  • Paul Serbanescu
    oferta opel insignia
    Arata super ca model,dar la pretul care o sa fie,eu mai repede meas loa un mercedes c care e cam la fel la pret.Parere mea
    1 0
  • johnny doe
    copy
    Bai lasati gargara !!! Asta e cea mai tare combinatie de Audi cu Volvo si nu mai vb de Logan ca aia nu se poate numi masina nici daca platiti voi taxa de inmatriculare !:)))))
    0 0
  • opel
    e lucrare americana. bravo!!!!
    1 0
  • o bijuterie!!!!!
    un nume pe masura pentru o masina pe masura!ce sa mai vorbim e superba!felicitari celor de la opel
    0 0
  • stelistu
    aceeasi parere....
    sunt de aceeasi parere cu Flo! cei care spun ca seamana cu tot felul de masini nu au nici cele mai mici cunostinte despre masinile adevarate!intradevar o bijuterie!!!!!
    0 0
  • grdyanu
    opel
    super tare cred ca e cel mai reusit model opel k si aspect ca dotari ink nu stiu dar ce sa mai discutam intr un cuvant frumos
    0 0
  • eduard
    opel
    E superba masinuta.Nu inteleg de ce unii zic ca OPEL e praf pe langa VW, AUDI sau Bmw. Eu am passat si tata corsa, ambele cu 90.000km pe bord si vreau sa va zic ca la opel nu am schimbat decat un senzor de detonatii, iar la passat m-a nenorocit, am schimbat-o jumate., asa ca nu mai blamati opel ca sunt masini cel putin la fel de bune ca celelalte nemtesti.
    Sigur va fi urmatoarea achizitie,superfrumoasa masinutza.
    0 0
  • da fumos
    da e frumos nu seamana cu nici o masina eu am opel insignia e o masina spus bijuterie
    0 0
  • da e fumos
    mergeti sa nu v aud nu seamana cu nici o masina eu am opel insignia e masina spus bijuerie:)
    0 0
  • e shucara..foc
    va rog sa mi spuneti si mie un motor diesel original opel si atunci o sa fiu de acord cu prastia asta de marca
    0 0
  • Klauss
    Opel Insignia sau Noua Mazda 6?
    Voi ce ati alege noua mazda 6 sau opel insignia?
    0 0
  • monica
    eleganta si distinctie
    o masina deosebit de frumoasa, cred si fiabila, cum sunt de obicei opel-urile, eleganta si cred ca si acceptabila ca pret. Nu cred ca va ajunge la pretul mercedesului, dar se va putea compara prin ergonomie, fiabilitate, siguranta si confort cu acesta.
    1 0
  • marfa
    super tare frate, iar astia care se chinuie sa o compare cu ceva sunt niste cretini
    1 0
  • frumoasa dar dotari putine
    Intradevar este aspectuasa dar cam saracuta in privinta dotarilor. Comparativ cu ea honda acord este bijuterie la acelasi pret .
    0 1
  • opel insignia
    magnific.nemtii tot nemti raman
    1 0
  • laso balta
    nu seamana cu logan e o masina fffffffffffffff frumoasa
    1 0
  • kokousd
    :-j
    ba lasati dq comparatiile intre inignia si alte tipuri de masini ca plus de asta pe firma opel nu intereseaza cel mai mult aspectul exterior conteaza ca are sub capota poate sa aiba forma de avion dar dak motorul e praf degeaba


    asa ca lasati comparatiile mai desteptilor de masini si comparatia cu loganu e chiar facuta degeaba ca no sa semene nici in anul 2015 asa ca lasatio balta :-j :-j
    0 0
  • bravo opel frumoasa masina
    1 0
  • ce super e masina
    este o masina reusita
    1 0
  • marusha
    este......
    -arata bine
    -asa in ansamblu
    -dar nu e prea original
    -poate la interior.putin.
    -insa interiorul e beton
    -la exterior privit din profil la partea din spate seamana cu un bmw
    -privit din fata botul aduce mai mult cu masdinutele din desene animate
    -oricum e foarte misto
    0 0
  • marusha
    eject
    PAREREA MEA!
    -io am un opel din 1993. vectra A. e o masina f tare. am cam condus multe masini la viata mea. dar opelul acesta din 93 este elegant, silentios, suspensie confortabila, spatios(in spate stai picior peste picior lejer; stai in spate la pasat sau la audi A4 si o sa vezi diferenta) si are si o stabilitate f buna in curbe.am condus multe masini. daca vrei sa compari opelul compara-l cu mercedesul. cu alte masini nu prea ai cu ce.cel care ai zis ca insignia seamana cu un logan sper ca ai glumit.nu cred ca poate cineva sa fie asa de prost. si io seman cu brad pitt sau cu madona.-deci cei care spuneti ca opelul nu e masina mai stergeti-va pe la gura. nu prea stiti ce vorbiti. asa ca: E J E C T.
    1 0
  • tot marusha
    alooooo!
    -astia care spuneti ca insignia nu seamana cu nici o masina si ca este originala 100% voi nu aveti ochi de vazut
    -sunteti si soferi cred.
    -prin copaci, prin santuri
    -cunosc genul de soferi
    -va vad in fiecare zi
    -mergeti la padure. luati si o grenada cu voi
    "HAI PA. LA REVEDERE. M-AM DISTRAT CU VOI. HA ! HA ! HA ! HA !"
    0 0
  • bogdan
    ati reusit de data asta sa realizati o masini adevarata pe gusturile tutturor :))dar ma intereseaza la ce pret ajunge .....??
    0 0
  • stefania
    super
    il vreau si eu ..............plang
    1 0
  • dan pitesti
    opel insignia
    mi se pare ce-a ma-i frumoasa masina de la opel la ora actuala nu are nici un concurent
    1 0
  • anesty
    insignia
    m am indragostit de ea"""
    1 0
  • Bogdan2
    Masina anului 2009 in Europa
    Oare de ce a castigat acest titlu?
    Pt. ca seamana cu logan ?
    Pretul pt. un diesel bine echipat este undeva la 22.000euro cu tot cu TVA.
    Am condus un Insignia , iar lumea se uita dupa el pe strada ca dupa un cabriolet de fitze . Oare pt. ca seamana cu logan-ul.
    (Nu din greseala am scris logan cu litera mica)
    0 0
  • opel
    O MASINA REUSITA SI FOARTE FRUMOASA
    1 0
  • beril?
    opel!!!
    Eu am un ASTRA CLASIC (e drept cump?rat de nou), din 2007 ?i sunt foarte mul?umit de marc?. Mai cunosc ?i al?i opel-i?ti care sunt multumiti de raportul pre?/calitate pe care îl ofer?, iar de INSIGNIA studia?i ?i datele tehnice înainte s? va spune?i parerea. Am în?eles c? se a?teapt? ?i 3-6 luni dup? una nou?, a?a c? ... comentariile sunt de prisos. Cât despre pre?: dac? începe de la 22- 24000 de euro ?i oferta standard de echipare e cum o prezint? ei, E BETON FRATE! Comentarii?!?!?!
    0 0
  • daniel
    sal
    cine esti bai nene de spui sa seamana cu logan ,????!!!!,dak esti fan logan e treaba dumitale , dar nu spune tipenii galactice , ca te ride lumea , nu de alta
    1 0
  • chiar nu seamana delac cu un logan
    mai degraba cu un bmv
    1 0
  • opc
    260 d cai nu e cea mai potenta, opc-ul are 325 de cai putere.
    2 0
  • GIRL05
    ba frate qm draq sa semene cu loganu? chiar cred k ai nevoie de ochelari...
    2 0
  • OPEL
    Este extraordinara masina:):X vrea sa cumpere tata una pentru familie:) e foarte frumoasa! BRAVO OPEL! NOTA 10 .Si motorizarile sunt excelente:)
    1 0
  • Adrian
    Insignia
    Am un insignia,lam luat din august full option,,,imi place foarte mult si cu adevarat ai confort in aceasta masina,,,imi place foarte mult pt ca seamana cu un mercedes,,,si sunt foarte multumit de ea
    2 0
  • Adrian
    Insignia
    Prietene,,,cred ca ai luato razna de tot,,,daca masina asta seamana cu Dacia Logan inseamna cu Mercedes a copiat Loganul,,,Asa-i ca suna cam SF????????,,,,Prietene,,,gandeste inainte sa scrii.;)
    1 0
  • Adrian
    Insignia
    Omule Inainte sa zici ca nu are dotari,,,Cumparati un Insignia full option si o sa te convingi ce dotari are,,,poate tu ai unul ieftin sau teai urcat vreodata untr-unul care nu e full option,,,dar sa sti ca vorbesti prostii...nu inteleg ce dotari ai mai vrea sa aibe masina asta?????poate ca numai aripile ii mai lipsesc.,,,si inca ceva,,,ca sa te convingi cu adevarat,,,apucate si strangeti bani si cumparati un Insignia full option si o sa vezi ce dotari are,,,,si nu mai face firma de cacat daca u nu ai bani de un full option.
    0 0
  • fan vectra c
    vecta
    tot mai frumos era vecta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru