Imagini noi ale coupe-ului misterios de la BMW

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.09.2010
BMW a prezentat un nou clip video cu prototipul său misterios şi imagini noi ale acestui coupe. Unele voci spun că vorbim de un hibrid echipat cu un motor cu cilindree mică.

Nemţii de la BMW au continuat campania de teasing care are în prim plan un coupe ce poartă inscripţia "dontblogaboutthis.com". De data aceasta, cei de la BMW ne-au prezentat partea frontală a coupe-ului misterios, în timp ce primele două video-uri au urmărit posteriorul modelului. Unele voci spun că modelul din imagini este viitorul Seria 6, dar preferăm să aşteptăm până la Salonul Auto de la Paris pentru a ne confirma bănuielile. Orice ar fi, noul coupe prezintă câteva linii similare cu conceptul VisionEfficient Dynamics, în special când privim blocurile optice şi silueta modelului.

Colegii de la BMWBlog.com cred că noul coupe este un hibrid din cauza faptului că este echipat cu anvelope înguste şi o singură ţeavă de eşapament. Potrivit publicaţiei specializate în marca BMW, coupe-ul din imagini ar fi echipat cu un motor cu combustie internă de cilindree mică şi cu un set de motoare electrice. Acesta foloseşte platforma E63 a actualei generaţii Seria 6 Coupe şi este un prototip. Spre deosebire de conceptul VisionEfficient Dynamics, trenul de propulsie hibrid este 100% funcţional.

Cel mai probabil, cei de la BMW vor prezenta noul coupe la Salonul Auto de la Paris.

Modelul rămâne să atragă până atunci atenţia publicului prin imaginile teaser prezentate şi prin noul clip care îl are ca actor principal.

Via | BMWBlog

Comentarii (9)

  • cutia metalica misterioasa de sub portbagaj ma duce si pe mine cu gandul la un hybrid
    3 1
  • :)
    pare a fi un seria 6 stilizat!! sau poate un hibrid cu consum de 20%
    1 6
  • Vaaai cata originalitate pe BMW ... nu seamana cu nimic de pana acum :))))))))
    0 8
  • bmw
    pai asta inseamna un BMW..sa recunosti...si sa realizezi de la prima privire ca EL este :P
    4 2
  • @SORIN
    //M
    te-ai gandit ca poate caroseria de serie 6 este un camiflaj cum a fost caroseria de mcv pentru duster ?
    6 1
  • Sa fim seriosi, toate seamana intre ele ...nu mai au pic de originalitate, inainte deosebeai imediat seriile una de alta (BMW) iar acum tre sa te uiti atent sa-ti dai seama ca e 3,5,7 etc si la BMW inca e ok, dar la conationalii VW e jale ... Polo si Golf sunt cel mai bun exemplu ...praffffffff
    1 1
  • ... ca sa nu mai vorbim de faptul ca au tupeul fantastic sa ceara niste preturi nesimtite pt niste dotari spartane doar pt ca au faima (VW) ... le-au luat-o asiaticii in fata demuuuuult si cu muuuuult ... ca sa nu mai vorbim de Dacia care se vinde ca painea calda la ei si in tot vestul si ei inca au tupeul sa ceara ~ 10.000 euro pe un Polo de 2 lei :)))))
    1 0
  • corect sorin!!!
    ai punctat bine sa stii kiar daca o sa sara fanii in cap...
    0 0
  • @sorin
    Cat de usor erau de recunoscut? Privite din fata e34 , e30 si e32 sunt aproape identice, un necunoscator le-ar confunda privite din mai multe unghiuri. E34- seria 5 E32-7 si E30-3 deci avem toata gama din perioada respectiva si seamana enorm intre ele.Apoi avem e39 si e38 seriile 5 si 7 , chiar si e36 seamana cu ele mai ales partea din spate, cred ca modelele din anii 2000 sunt mult mai usor de deosebit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru