Infiniti a dezvaluit G37 Convertible

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.11.2008
Infiniti a dezvaluit la Los Angeles varianta decapotabila a modelului G37, care va ajunge in Europa in vara lui 2009.

Infiniti a tinut cu orice pret sa atraga lumea la standul sau inaugurat la Salonul Auto de la Los Angeles si a reusit imediat ce a ridicat cearceaful care acoperea noul G37 Convertible.

Asteptata de majoritatea specialistilor auto, varianta cabrio a coupe-ului cu acelasi nume a debutat astazi in premiera mondiala in Orasul Ingerilor. Varianta decapotabila pastreaza designul coupe-ului si vine cu un acoperis retractabil, din trei segmente, care poate acoperi sau descoperi habitaclul in 30 de secunde, cu 8 secunde mai lent decat BMW Seria 3 Cabrio.

In plus, potrivit inginerilor de la Infiniti, decapotabila beneficiaza de un alt tip de panuori laterale din dreptul montantului A pana in partea posterioara. Mai mult decat atat, G37 Convertible a devenit mai lat cu aproximativ 28 de mm si a primit o suspensie nou pe axa spate.

Pasagerii se vor bucura de acelasi interior singurele modificari fiind o serie de noi difuzoare, un deflector de vant si scaune cu climatizare. Aceste mici detalii sunt completate de o camera pentru marsarier, un sistem de navigatie cu touch-screen si functia Real-Time Traffic, care ofera informatii din trafic in timp real, un suport de stocare a melodiilor cu o capacitate de 9.3 GB, centuri de siguranta Pre-Crash, pilot automat inteligent (ICC) cu functie de anticipare a franarii, Preview Braking, si sistem de faruri adaptive (AFS).

Sub capota se va afla acelasi motor V6 de 3.7 litri, capabil sa dezvolte pana la 325 de cai putere, conectat la o cutie automata cu sapte rapoarte si padele din magneziu in spatele volanului. Exista bineinteles si optiunea unei cutii manuale cu sase trepte.

Clientii din Statele Unite se vor putea bucura mai repede de noua varianta de caroserie a modelului G37, aceasta urmand sa debuteze in primavara lui 2009. In plus, Infiniti ofera doua versiuni de echipare a modelului G37 Convertible, dintre care una mai sportiva, echipata cu o directie si un set de frane mai performante, jante de 19 inch din aluminiu si cauciucuri de performanta.

Tot americanii vor putea opta si pentru editia limitata G Convertible Premier Edition disponibila in doar 200 de exemplare, prezentat pe larg in editia de sarbatori a catalogului Bloomingdales. Noul Infiniti G37 va ajunge pe piata europeana abia spre sfarsitul verii lui 2009.

Via | Infiniti

Taguri: G37, Infiniti

Comentarii (1)

  • marius
    vad eu rau sau...
    masina asta are boxe in tetiere ? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru