Infiniti vine la Frankfurt cu o ediţie specială Vettel

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.08.2011
Infiniti va veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu o ediţie specială Vettel. Aceasta va avea culoarea gri mat şi ar putea beneficia de un volan inspirat de cele din Formula 1.

Infiniti, divizia de lux de la Nissan, va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare o ediţie specială dedicată lui Vettel. Pentru moment nu se ştie ce model va sta la baza acestei versiuni, însă există voci care speculează că vom vedea un FX50.

Sebastian Vettel, campionul mondial din Formula 1, a devenit ambasadorul mărcii nipone, odată cu semnarea unui parteneriat între Red Bull şi Infiniti. Pilotul german şi-a făcut deseori apariţia la evenimentele organizate de producătorul japonez. De asemenea, Infiniti i-a pus la dispoziţia lui Vettel orice model din gamă, iar germanul a ales FX50, motiv pentru care, zvonurile cu privire la ediţia specială fac legătura cu această versiune a SUV-ului nipon.

"Încă de la primul contact cu Infiniti mi-au plăcut maşinile lor. Un automobil poate impresiona pe două căi: modul cum arată şi modul cum se conduce. După ce am avut şansa să testez o serie de modele, am devenit un mare fan Infiniti.

Maşinile nipone sunt pe cât de confortabile pe atât de sportive, atunci când le-o ceri", a fost una dintre declaraţiile lui Sebastian Vettel cu privire la marca niponă. Viitoarea ediţie specială va beneficia de o caroserie vopsită în gri mat, de un interior garnisit cu fibră de carbon şi probabil de un volan inspirat de cele din Formula 1.

Via | EgmCarTech

Comentarii (1)

  • Special edition
    Nu cred ca s-ar potrivi o versiune speciala Sebastian Vettel modelului FX50.De ce nu aleg medelul G37 coupe?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru