Kia Pro_cee'd primeşte uşi fluture de la LSD

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.08.2010
Kia Pro_cee'd poate fi echipată cu un sistem de uşi fluture de la LamboStyleDoors. Sistemul costă 1.599 de euro pentru ambele uşi, respectiv 699 de euro pentru o singură uşă.

Germanii de la LamboStyleDoors oferă celebrele uşi fluture şi pentru Kia Pro_cee'd. Modelul sud-coreean primeşte un kit special de uşi LSD, la fel ca fiecare model pentru care sunt realizate aceste portiere cu deschidere verticală. Astfel, germanii de la LSD au folosit prinderile originale ale balamalelor portierelor pentru a fixa sistemul brevetat de uşi fluture. Fiind vorba de un model de masă, cei de la LSD le oferă clienţilor de Kia Pro_cee'd posibilitatea de a achiziţiona fie ambele sisteme de uşi LSD, fie doar pentru una dintre uşile vehiculului.

Sistemul de uşi fluture care include toate elementele necesare montajului costă 1.599 de euro cu TVA inclus. În cazul în care se doreşte doar achiziţia sistemului pentru uşa şoferului, preţul scade la 699 de euro. Kit-ul complet oferă şi un set de plăcuţe care se montează pe ornamentele pragurilor care sunt inscripţionate cu sigla LSD. Toate sistemele de uşi fluture realizate de cei de la LSD sunt certificate de Comisia de Control Tehnic din Germania şi sunt aprobate TUV.

Sistemul de uşi fluture realizat de nemţii de la LSD este apreciat pentru faptul că poate fi montat fără sudură şi fără necesitatea unor lucrări de vopsitorie. Adesea, nu este necesară nici măcar folosirea unei maşini de găurit, deoarece balamalele respective sunt realizate special pentru fiecare model în parte.

Reglajul acestor uşi se face prin intermediul sistemului său pe trei dimensiuni, care asigură fixarea perfectă şi deschiderea la unghiul la care doreşte şoferul cu minim de efort.

Via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru