Lorinser se reprofilează cu un Infiniti FX creat pe gustul ruşilor

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.11.2011
Casa de tuning Lorinser a decis să ofere publicului din Rusia şi nu numai o interpretare personală a SUV-ului japonez Infiniti FX.

Lorinser îşi concentra de obicei atenţia asupra personalizării modelelor Mercedes. De când nemţii au semnat un parteneriat cu alianţa Renault-Nissan, se pare că tunerii germani şi-au extins aria de lucru. Spunem asta pentru că cel mai nou program Lorinser este dedicat lui Infiniti FX, SUV-ul de lux al subsidiarului Nissan.

Tunerii au creat pachetul special pentru piaţa din Rusia, însă el va fi vândut şi în restul Europei. Prezentat la Salonul de tuning de la Essen, kitul vine cu o serie de modificări estetice importante: o extensie pentru spoilerul faţă, revizuit şi el complet, lumini LED şi prize de aer mai generoase. Spiritul agresiv este subliniat şi de pragurile laterale noi, de extensia spoilerului posterior, de eleronul poziţionat pe hayon şi de cele patru ţevi de eşapament cromate.

Cum era normal, Lorinser a adoptat şi un set de jante masive, de 22 de inch, din aliaj, cu cinci spiţe, încălţate cu pneuri Continental CrossContact. Preţul pachetului propus de Lorinser nu a fost încă făcut public. 

via | zercustoms

Comentarii (1)

  • super!
    Intotdeauna mi-au placut creatiile Lorinser (deh, fan MB) si intodeauna mi-a placut Infiniti
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru