Lotus confirmă supercarul pregătit pentru Salonul de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Lotus a recunoscut oficial că va expune în cadrul Salonului Auto de la Paris un concept care anticipează un supercar poziţionat în segment cu Ferrari şi Aston Martin.

Lotus a confirmat oficial debutul unui concept nou în cadrul Salonului Auto de la Paris, programat în această toamnă. Potrivit declaraţiei oficiale, prototipul anticipează un supercar de serie poziţionat mult mai sus decât actualele modele ale constructorului britanic.

Surse neoficiale au susţinut că modelul ar putea fi chiar ceva mai mult decât un simplu înlocuitor pentru Esprit. Având în vedere faptul că anul acesta la Paris se împlinesc 35 de ani de la debutul oficial al lui Esprit, ne putem aştepta ca Lotus să celebreze cum se cuvine venerabila vârstă a celui mai iubit model al său.

Conceptul expus la salonul francez va consemna primul pas al celor de la Lotus pe segmentul dominat în prezent de Ferrari şi Aston Martin. Direcţia a fost impusă de fostul director comercial Ferrari, Danny Bahar, omul care conduce în prezent destinul companiei engleze.

Inginerii nu vor să dea detalii despre viitorul produs Lotus, însă recunosc că este vorba despre un promotor al direcţiei care va caracteriza compania în anii următori.

via | autocar

Comentarii (1)

  • asa da
    ...putin cam tarziu
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru