Lotus Evora, dorit de Jay Leno, Beyonce si Top Gear

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.12.2008
Vedetele Top Gear, Jay Leno, Beyonce si alte nume cu rezonanta s-au inscris pe lista de asteptare pentru Lotus Evora.

Succesul de care se bucura Lotus cu noul Evora nu a fost probabil anticipat de nici un specialist auto, lista pentru primul model cu patru locuri si motor central din istoria britanicilor bifand deja nume importante din show-biz-ul mondial.

Propulsat de un motor V6 de 3.5 litri, noul Lotus Evora isi trateaza pasagerii cu 280 de cai putere livrati puntii spate si un confort interior deosebit. Calitatile noului model britanic se pare ca au convins deja o serie de celebritati care s-au inscris pe lista de asteptare deschisa de Lotus.

Printre numele mari se numara cei doi prezentatori ai show-ului Top Gear, James May si Richard Hammond dar si vedete ale muzicii, cum sunt Beyonce, Dave Grohl si Jay Kay. In spatele volanului lui Evora se vor afla si doi actori celebri care l-au jucat pe James Bond, David Craig si Pierce Brosnan.

Lista este completata de primarul Londrei, Boris Johnson, si modelul Jodie Kid, pasionata de lumea auto. De pe lista nu putea lipsi bineinteles omul de televiziune Jay Leno, un adevarat colectionar de masini.

via | ZerCustoms

Taguri: Evora, Lotus

Comentarii (1)

  • Noname00
    Boris Jonson este primarul Londrei, primarul New York-ului este altcineva (wikipedia spune ca ar fi Michael Bloomberg, dar de acesta nu am auzit).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru