Lumma dezvaluie la Geneva superlativul lui BMW X6 M

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.02.2010
Lumma CLR X 650M este ceea ce nemtii numesc evolutia speciei de performanta BMW X6 M. Debutul sau si al celor 650 de cai de sub capota va avea loc in martie la Geneva.

Tunerii germani de la Lumma Design s-au grabit sa aduca publicului primul pachet de modificari pentru deja performantul BMW X6. Specialistii au cautat sa dea nastere unui SAC suprem, capabil sa sparga toate tiparele rivalilor din domeniu si sa impresioneze publicul de la Geneva.

Versiunea pregatita de Lumma a fost botezata CLR X 650M si vine sa completeze oferta tunerului pentru modelul X6, alaturi de mai vechile pachete CLR X 650 si CLR X 650GT. Casa de tuning a ales ca punct de plecare versiunea de performanta M a actualului X6, capabila sa dezvolte 555 de cai putere dintr-un motor V8 de 4.4 litri, supraalimentat.

Tratamentul aplicat de Lumma a reusit sa urce totalul resurselor pana la 650 de cai putere si 830 de Nm, cu 150 Nm in plus fata de cuplul motor standard. Potentialul unei masini care cantareste 2200 de kilograme devine astfel promitator, acceleratia de la 0 la 100 de km/h realizandu-se in doar 4.5 secunde. Ceea ce impresioneaza insa cu adevarat este viteza maxima pe care o poate atinge SAC-ul bavarez: 312 km/h.

via | autoblog

Comentarii (10)

  • super design si performante
    Cred ca e genial motoru de pejo de pe el!!
    4 9
  • eu, tony
    ...
    cam cat de veche e stirea asta? :))
    dar acolo la voi probabil ca tot ceea ce conteaza e sa bagati cu caruta. cantitate, nu calitate si nici noutate. trist
    2 3
  • @ion
    nu aveai altceva bun de facut in loc sa scrii acel comentariu?
    6 2
  • prudentul
    Ioane
    Ai o problemă psihică. Cred că ai descoperit site-ul ăsta de vreo 2-3 zile şi aproape nu există postare de-a ta fără "pejo". Că e vorba de maşini, nave cosmice sau pufarine, tu o tot dai înainte cu "pejo". Sunt convins că te crezi foarte amuzant.

    Te invit respectuos să revii la normal. Dacă ai ceva de spus în legătură cu ştirile, foarte bine. Dacă vrei să pari spiritual, fă glume bune. Dacă n-ai nimic de debitat decât tâmpenii, abţine-te.

    Deocamdată nu aşti decât un "troll", cum se spune. Locul tău este alături de AndreiRN şi Stelian Opincaru.
    6 1
  • Ivanoff
    Leasing :)
    Astept sa-l ia un cocalar de pe la noi si dupa ce i-l ia leasingul sa-l recumpar.( cotetz de gain m-am gandit sa-l fac,iar motorul sa-l bag la agricultura...)
    1 4
  • @ prudentul
    Cred ca esti din tagma lu baselu el se lupta cu comunismul.Este o tara libera fac ce vreau.Nu cunosc pe AndreiRN şi Stelian Opincaru dar si eu iti dorec sa fi langa Ceausescu.

    Daca te doare ca pejo detine tehnologie superioara si BMW,Rover a imprumutat-o este treaba ta nu mai trebuie sa te exteriorizezi in acest mod.Tu ai o problema psihica.
    1 6
  • adevarul este ca pejo a patentat motoarele cu injectie directa ... NOOOT !!
    2 5
  • editori aka ion,AndreiRN,Stelian Opincaru
    V-ati gandit vreodata ca toti cei care posteaza aberatii gen "ion","AndreiRN","Stelian Opincaru" ,ar putea fi editorii acestor stiri?...Dandu-si cate un nume din asta si comentand aiurea,ne fac pe noi,cei carora ne plac masinile,sa ripostam,sa dam cat mai multe click-uri pentru si contra si sa venim cu cat mai multe comentarii la articolele lor....
    10 1
  • @Jake
    Si eu cred la fel. Ion asta prea e printre primii care comenteaza la totate stirile. Altceva mai bun nu are de facut? El din ce traieste? Sau poate e si el elev si se plictiseste in vacanta....
    Aceleasi dubii le am si asupra altor nume...
    7 1
  • GreeN
    =))) Se dezvolta o adevarata teorie a conspiratiei aici.. chiar doua..Una pe deoparte cu "pejo" ,si alta cu admini care isi comenteaza singuri articolelel:)))

    Mi-am promis ca nu voi mai citii comentariile,si nici nu voi comenta..Insa acum chiar nu m-am putut abtine...

    @Bogdan Mirica. Cauta si tu stiri mai noi...fara suparare :)

    P.S.: " Nu-ti mai da comentarii singur " :))


    ___STIMA _____
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru