Mansory înmulţeşte herghelia lui BMW X6 M

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.11.2010
Tunerul elveţian Mansory prezintă fanilor un kit special pentru BMW X6 M. Pachetul adună 670 de cai putere şi 950 de Nm sub capota SAC-ului german.

Esential

670 de cai putere dezvoltă X6 M după tratamentul Mansory.
4.2 secunde îi sunt necesare noului X6 M by Mansory pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h.

După ce şi-au pus amprenta asupra SUV-ului de performanţă BMW X5 M, specialiştii de la Mansory continuă seria experimentelor efectuate pe modelele casei bavareze. Următorul pe listă este un alt produs al diviziei M, mai exact SAC-ul X6, care se alege astfel cu un set important de modificări estetice şi mecanice.

Coupe-ul 4x4 se bucură de un aport substanţial de putere sub capotă, unde propulsorul V8 bi-turbo a fost "convins" să livreze un total de 670 de cai putere şi un cuplu impresionant, de 950 Nm, disponibil la 5900 de rotaţii.

Resursele generoase reuşesc să facă din X6 M un adevărat model extrem, sprintul de la 0 la 100 de km/h realizându-se în doar 4.2 secunde. Nici viteza maximă nu a rămas nemodificată, acul vitezometrului fiind capabil să se oprească la 300 de km/h.

Pe lângă sistemul ECU recalibrat şi noul sistem de evacuare, BMW X6 M by Mansory vine şi cu un body-kit agresiv, care individualizează mai bine Sport Activity Coupe-ul. Pachetul de modificări aduce bosaje mult mai largi, o capotă din fibră de carbon, un spoiler frontal radical, cu prize mari de aer, un deflector înglobat în spoilerul spate şi noi terminaţii pentru sistemul de evacuare. Nu puteau lipsi jantele de 23 de inch, cu pneuri de 315/25 R23, vopsite în culoarea neagră.

Lista modificărilor mecanice mai include o suspensie nouă, mult mai rigidă, care coboară garda la sol cu 40 de mm, şi un nou sistem de frânare, îmbunătăţit.

Potrivit comunicatului emis de tunerul elveţian, lista de modificări este disponibilă şi pentru versiunile mai "cuminţi" ale modelului X6, nu numai pentru exponentul gamei M. 

via | autoblog

Comentarii (5)

  • sincer masina asta arata foarte bine ...dar netunata ...asa cum e aici eculmea urateniei mai ales dpoileru fata...
    9 3
  • Incercare nereusita
    .
    9 4
  • Urat !
    Cand vrei sa vomiti si nu poti, te uiti la asta si gata... :))
    5 3
  • tuner elvetian. dumnezeule ce kitsch grotesc. te-ai gandi ca daca sunt furma straina au si niste designeri cu cap. daca ma duc pe 4tuning sigur gasesc un pusti care sa fi realizat un kit net superior...
    dar sa trecem peste.
    la poza din fata la capota observ ca liniile fibrei de carbon se intersecteaza. este normal sa se intample asa ceva la un produs realizat din fibra de carbon? tesatura de fibre nu s-ar rupe daca schimbi unghiul asa radical? sau poate e doar autocolant carbon?
    5 3
  • aaa
    ffffff tare cred k o sal cumpar cand o sa castig la loto
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru