Mansory se reprofilează cu un kit pentru BMW X5 M

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.10.2010
Mansory îşi îndreaptă mai nou atenţia şi asupra celor de la BMW. Tunerul elveţian a pregătit un pachet care aduce un plus de putere sub capotă şi oferă un look agresiv.

Esential

4.2 secunde îisunt necesare noului X5 M tunat de Mansory pentru a ajunge la 100 de km/h.
127 de cai putere a strecurat în plus Mansory sub capota lui X5 M.

Obişnuiţi să vedem modele Lamborghini, Rolls Royce sau Bentley modificate de Mansory, este surprinzător să aflăm că specialiştii elveţieni au ales să îşi exercite spiritul creator asupra unui model BMW. Bineînţeles, nu vorbim de un oarecare model bavarez, ci de X5 M, SUV-ul de performanţă care dezvoltă 555 de cai putere în versiune standard.

Mansory şi-a dorit un kit complet pentru modelul german, aşa că a adus modificări de ordin mecanic, dar şi vizual. La exterior, bosajele şi pragurile au crescut considerabil, spoilerul frontal a fost revizuit, capota a primit o serie de prize de aer, în timp ce posteriorul a fost personalizat cu ajutorul a patru ţevi de evacuare din inox şi a unui eleron din fibră de carbon.

Mansory s-a preocupat şi de resursele motorului, care a fost modificat pentru a livra în plus 127 de cai putere şi un cuplu motor de 270 Nm. Cu un asemenea ansamblu sub capotă, X5 M by Mansory poate atinge 100 de km/h în doar 4.2 secunde, performanţă similară cu cea a unui Audi RS6.

Mansory a declarat că nu se va mulţumi doar cu modificarea actualului X5 M, planurile sale incluzând în viitor şi o reinterpretare a modelelor X6 şi Seria 7.

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • faranume
    a mai fost....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru