Mr. Bean a făcut accident cu un McLaren F1

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.08.2011
Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, a făcut un accident cu un McLaren F1. Actorul a fost adus la spital în urma unei răni uşoare la umăr, dar sănătatea sa nu a fost pusă în pericol.

Celebrul actor britanic Rowan Atkinson şi-a lovit maşina într-un stâlp în urma unui accident uşor care a avut loc în Marea Britanie. Interpretul personajului Mr. Bean, cunoscut pentru pasiunea sa pentru automobile, a avut un accident după ce a pierdut controlul unui McLaren F1 pe carosabil umed, titrează presa internaţională. Supercarul respectiv îi aparţine lui Atkinson de mai bine de un deceniu, iar "cei doi" au mai avut un incident în 1999, când acesta a intrat în posteriorul altui automobil în Lancashire, Marea Britanie.

Potrivit relatărilor martorilor, supercarul britanic s-a rotit de mai multe ori înainte de a intra în stâlpul respectiv. Deşi gravitatea impactului a fost redusă de faptul că supercarul a glisat înspre stâlp, personalul de intervenţie a fost nevoit să taie portiera vehiculului pentru a-l ajuta pe Atkinson să iasă din cockpit. La scurtă vreme după incident, modelul McLaren F1 a luat foc, dar pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă.

Rowan Atkinson a participat într-o serie de competiţii istorice, printre care şi Mille Miglia 2011.

Englezul a condus un BMW 328 din 1928. "Mille Miglia este un eveniment clasic al industriei pe patru roţi şi, ca pasionat al automobilelor istorice, nu pot decât să fiu fascinat de ceea ce se întâmplă aici. Experienţa este una pozitivă, am parcurs mulţi kilometri şi am fost plăcut impresionat de străzile şi şoselele italiene. Concurând pe aceste maşini îţi dai seama care este caracterul principal al intalienilor. Vorbim de oameni creativi, instinctivi şi plini de emoţie, elemente care se reflectă în pasiunea pe şosea", a declarat Rowan Atkinson la finalul competiţiei. Mr. Bean a fost prezent şi la festivalul Goodwood Revival, unde a participat cu un Austin Mini Cooper S în cadrul trofeului St. Mary. Respectivul eveniment a marcat prima apariţie live a personajului Mr. Bean.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru