Noul BMW X6 se lanseaza in Romania sambata

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 29.05.2008
BMW X6 va fi lansat in data de 31 mai in toate showroom-urile BMW din tara. Pretul de pornire este de 48.950 de euro.

BMW va lansa in Romania pe data de 31 mai noul model X6. Toti dealerii din reteaua Automobile Bavaria vor avea in showroom-uri noul model al producatorului bavarez.

Chiar din dotarea standard, BMW X6 este echipat cu tehnologia revolutionara xDrive de tractiune integrala si este primul automobil din lume care ofera Dynamic Performance Control (Control Dinamic al Performantei) pentru o agilitate unica, stabilitate a directiei, precizie si tractiune in orice situatie.

Distributia variabila a puterii este astfel asigurata nu numai intre puntea fata si cea spate - prin intermediul xDrive -, ci si intre cele doua roti spate, datorita Dynamic Performance Control.

BMW X6 este dotat cu primul motor V8 pe benzina din lume ce are turbina si convertorul catalitic amplasate in sectiunea V dintre cele doua randuri de cilindri. Acest aranjament inovator asigura dimensiuni deosebit de compacte si ajuta la reducerea pierderilor de presiune la admisie si evacuare. Puterea maxima a noului X6 este de 407 CP la 5.500-6.400 rot/min, in timp ce cuplul maxim de 600 Nm se realizeaza intre 1.750 si 4.500 rot/min.

Gama de motoare mai include: un motor Twin Turbo cu sase cilindri (306 CP), un motor diesel cu sase cilindri cu Variable Twin Turbo (286 CP) si un motor diesel cu sase cilindri cu supraalimentare (235 CP).

BMW X6 va fi disponibil in Romania incepand cu 48.950 de euro (fara TVA) pentru versiunea X6 xDrive30d, pretul de top fiind stabilit pentru X6 xDrive 35d (52.500 euro fara TVA).

Via | BMW 

Taguri: BMW, X6

Comentarii (1)

  • Bine ca lanseaza si dealerii masina, ca straziile sunt pline deja cu X6 - am vazut 2 in Bucuresti, 1 in Brasov si 1 in Cluj :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru