Noul Honda CR-Z va fi pe placul celor pasionati de tuning

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.05.2010
Oficialii Honda sunt de parere ca noul CR-Z va fi pe placul tinerilor care prefera tuningul. Studiile de piata au dezvaluit insa ca si nostalgicii vechiului CR-X vor iubi coupe-ul sportiv.

Desi noul CR-Z este un hibrid ceva mai timid cand vine vorba de performante, oficialii Honda sunt convinsi ca noul coupe va fi placut de pasionatii tuningului. Japonezii spera ca noul model sa aiba o priza buna la publicul tanar si la cei aflati la a doua tinerete, nostalgici dupa vechiul CR-X din 1983.

Potrivit unor studii desfasurate recent, CR-Z ar urma sa se adreseze unui public impartit in doua categorii: tinerii de pana in 30 de ani si cei care acum implinesc 50 de ani, iar in anii 80 se aflau la varsta adolescentei. In cazul publicului tanar actual, principala atractie va fi designul hibridului si nu neaparat capacitatea sa de a reduce emisiile si consumul.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • Cristi
    Lansare Crz
    Am inteles ca se lanseaza duminica asta la dealer-ul Asko din chiajna, stie cineva ceva ?
    2 0
  • dap
    Nu stiu daca o sa fie eveniment deschis dar ca participant la finala green challange am vazut ca in program este si lansarea CRZ
    0 0
  • didier
    sambata
    se lanseaza sambata, nu duminica, vezi ca sunt detalii pe site-ul green challenge. abia astept sa-l vad :)
    0 0
  • asimo
    dar pe ASIMO, nu ?
    0 0
  • didier
    si ASIMO
    sigur ca si pe ASIMO, am auzit ca face show
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru