Noul Kia Cee’d facelift a fost surprins fara camuflaj

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 20.07.2009
Fanii Kia au surprins versiunea facelift a modelului Cee'd fara niciun fel de camuflaj, intr-o parcare din Slovacia.

Cu doar doua luni inainte de dezvaluirea oficiala a noului Kia Cee’d facelift la Salonul Auto de la Frankfurt, modelul a fost surprins de catre fanii marcii intr-o parcare, acesta fiind lipsit de orice fel de camuflaj. Imaginile alaturate au fost surprinse intr-o parcare din Slovacia, tara in care se produce modelul Kia Cee’d distribuit in Europa.

Modelul testat de inginerii Kia confirma schimbarile observate si in primele imagini spion ale lui Cee'd. Blocurile optice au fost redesenate si au un fundal negru. Grila fata are marginile de la interior cromate, iar bara fata a fost complet redesenata si a primit o buza inferioara. Proiectoarele de ceata au primit o forma noua, iar suportul acestora are un design mai agresiv. Posteriorul lui Cee'd nu a fost modificat prea mult, singurele elemente schimbate fiind stopurile si bara spate. La nivelul interiorului putem observa schimbari operate la volan si la consola centrala.

Via | Carscoop

Comentarii (16)

  • e frumos
    sa speram ca au mai rezolvat si din probleme!
    3 1
  • a iesit frumos faceliftul. sper ca s-au indurat sa puna si niste scaune mai moi.
    3 0
  • mda
    arata mai agresiv in fatza.......insa spatele pare la fel........farurile vechi erau mai faine.....
    1 2
  • Pro
    Arara bine sper sa ca Proceed sa arate mai agresiv. interiorul este foarte reusit
    2 1
  • CatalinB
    volanul
    E binevenita si schimbarea volanului. Cel vechi era foarte urat!
    0 1
  • BogdanD
    Facelift
    Daca interiorul aduce clar imbunatatiri, despre noua linie frontala nu pot spune decat ca mi se pare rupta dintr-un alt film. Spatele e la fel de cumintel ca si inainte, in schimb fata e agresiva. Daca tot vroiau ei sa promoveze o imagine mai agresiva trebuiau sa modifice ceva mai mult stopurile alea. Iar o astfel de agresivitate parca cere si forme putin mai "rele", ceea ce nu reiese absolut deloc din spate.
    Oricum mai au de munca destul de mult pe partea combinarii materialelor si imbinarii formelor. (plasticul piano black lucios pe consola centrala mi se pare chicios. Nu mai zic ca nu s-a renuntat la plasticul - magnet de amprente de pe usi. Detin Cee'd dar pot spune ca la design mai au multe de invatat. Acum va dati seama ca materialele sunt folosite si pe criterii economice (pret, parteneriate samd.)
    2 2
  • mda
    fata e inspirata de la focus iar interiorul e tot anost chiar si in varianta maxima de echipare, eee mai trec ani si usor usor se ridica, oricum sunt pe drumul cel bun
    4 1
  • Aduce un pic a Focus
    Arata bine in comparatie cu meganul o sa fie si mai misto.Oricum la ce preturi o sa aibe sigur va fi un competitor pe masura mai in tari ca ale noastre.Daca merg pe aceeasi calitate si garantie ii va da in continuare rusine maganului.
    3 3
  • impreza
    botul aduce a subaru impreza....dar e frumoasa
    0 1
  • fata copiata dupa focus la fel ca varianta actuala
    0 2
  • ca ca
    oribil de urat...
    1 3
  • Etienne
    Un pic mai bine
    Parca arata amai bine decat parea in poza aratata de voi nu demult. E interesant cum o poza neoficiala poate pune in valoare masina mai bine decat cea aratata de constructor.
    3 0
  • The Observer
    Detaliu...
    Levierul schimbatorului de viteze arata diferit in pozele pe care le-ati postat. au fost mai multe Kia Cee'd facelift necamuflate?
    0 1
  • nasol...
    sa zicem ca din fata arata mai bine cu toate k e cam focus toata ziua iar din spate foarte naspa nimic schimbat.mai reusit in spate e i 30.Cat despre comparatia cu megane fct de unii pe aici inca o data repet NU SE COMPARA. renault e mult peste...
    1 2
  • Seamna cu Ford Focus
    Mie fata imi seamana foarte tare ca si linii cu Ford Focus. Nu ca nu s-ar bate ele pe acelasi segment de cumparatori:)
    0 1
  • Bogdza
    ree
    mah fratilor mie masinik asta mi se pare mult peste megane,nu isi au rost comparatiile.super masina.fata de cosciugul de la renault.hhh
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru