Noul presedinte Lotus este omul din spatele lui Ferrari 458 Italia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.09.2009
Dany Bahar, directorul comercial Ferrari, este asteptat sa preia functia de presedinte executiv in cadrul Lotus. Bahar este unul din oamenii care au sustinut proiectul Ferrari 458 Italia.

Cu numai doua saptamani inainte de deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Frankfurt in industria auto se intampla mutari importante la nivel de conducere. Desi momentan nu exista o confirmare oficiala, Dany Bahar, actualul director comercial al celor de la Ferrari, ar putea sa isi paraseasca pozitia pentru o functie de presedinte executiv in cadrul britanicilor de la Lotus.

Dany Bahar ar urma sa il inlocuiasca astfel pe Mike Kimberley, fostul CEO Lotus, retras din activitate din motive de sanatate. Speculatiile sunt intarite de o informatie potrivit careia italienii au pregatit deja un inlocuitor pentru Bahar. Este vorba despre Sebastiano Rio, un membru activ al departamentului de comercializare.

Dany Bahar, in varsta de 38 de ani, de origine turca, este unul dintre oamenii care au stat in spatele celui mai nou proiect Ferrari: 458 Italia. Tocmai aceasta referinta il recomanda pe Bahar pentru pozitia din cadrul Lotus, turcul urmand sa se implice direct in renasterea supercarului Esprit, anticipat deja de presa internationala.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru