O nouă zi, un nou Ferrari 599 GTB incendiat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.12.2011
Un nou accident are în prim plan un exemplar Ferrari. După cele opt distruse ieri, un 599 GTB ia foc în Emiratele Arabe Unite. Din fericire, şoferul a ieşit la timp din maşină.

Ferrari 599 GTB este fără îndoială unul dintre cele mai iubite supercaruri create vreodată de italieni. Cu toate acestea, 599 GTB este însă şi unul dintre cele mai "încinse" modele din Maranello. Coupe-ul Scuderiei italiene a fost surprins de nenumărate ori în flăcări, după ce proprietarii au exagerat cu pedala de acceleraţie, au pierdut controlul volanului sau o defecţiune a declanşat un incendiu.

O întâmplare recent surprinsă în Emiratele Arabe Unite confirmă caracterul vulcanic al modelului italian. Se pare că şoferul unui 599 GTB a fost surprins de incendiu chiar în timp ce conducea, motiv pentru care şi maşina a fost abandonată în mijlocul drumului. Pompierii ajunşi la faţa locului nu au mai reuşit să salveze maşina, care a ars în mare parte. Şoferul şi pasagerul din dreapta au reuşit să scape nevătămaţi.

Întâmplarea vine la o numai o zi după ce în Japonia nu mai puţin de opt exemplare Ferrari au fost implicate într-un accident în lanţ.

via | gtspirit

 

 

 

Comentarii (6)

  • Ori unii soferi de Ferrari habar nu au cum sa il conduca ori masinile
    lor au o problema . Cred ca daca facem o statistica a masinilor care au luat foc, marca Ferrari ar conduce detasat !!
    13 2
  • Si acum iar or sa apara o gramada de fraieri care isi dau cu presupusul:ferrari se incinge ,ferrari va da faliment,ferrari e o masina proasta...!!!
    7 18
  • azi am vazut un A3 cum ardea fericit. dar ala nu apare la stiri....la fel cum multe altele nu apar. dar aici fiind vb de ferrari....
    3 2
  • marxe@CcC
    este aberant sa credem ca unii soferi de ferrari habar nu au cum sa isi conduca masinile! chiar dc ar fi asa, ferrari face masini doar pt piloti de curse? NO WAY! orice sofer isi poate tura masina la maxim dupa plac, iar constructorul la randul sau trebuie sa isi construiasca masina in asa fel incat sa evite astfel de situatii! ce-ar fi dc orice logan forjat de dorei ce se cred schumi ar lua foc? ferrari tocmai pt turatii duse la extrem sunt construite!
    8 1
  • Ferrari
    O cam dau in penibil astia de la Ferrari. Chiar nu pot remedia problema asta????
    6 0
  • HOT GREETINGS FROM DUBAI!:)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru