OFICIAL: Mazda CX-7 Facelift isi face debutul european la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.03.2009
Mazda a prezentat in premiera europeana facelift-ul modelului CX-7 la Salonul Auto de la Geneva.

Alaturi de noul Mazda3 MPS si Mazda3 i-Stop, Mazda a prezentat versiunea facelift a noului CX-7 la Geneva. Acest model a fost dezvaluit in premiera mondiala in Canada, si este prezent in premiera europeana la Salonul Auto de la Geneva. Partea frontala si posteriorul lui Mazda CX-7 au fost redesenate.

Grila radiatorului este mai mare decat cea a modelului precedent, iar bara fata se integreaza in linia de design aplicata noilor modele Mazda. La interior, Mazda CX-7 a primit o serie de accesorii multimedia care ii fac viata soferului mai usoara si ii imbunatatesc comfortul.

Crossover-ul a primit o noua motorizare pe benzina, care putea fi gasita si sub capota lui Mazda3 si Mazda6. Aceasta unitate are patru cilindri si o capacitate de cilindrica de 2.5 litri, din care dezvolta nu mai putin de 161 CP si 258 Nm. Propulsoarele disponibile pentur versiunea precedenta a acestui model pot fi achititionate si de clientii facelift-ului.

Via | Mazda

Comentarii (7)

  • ce motor e asta?
    stai usor...
    un motor de 2.5 benzina care dezvolta "NU MAI PUTIN DE" 161 de cai?
    deci ori e greseala la voi ori au pus pe mazda motor de aro...

    si din cate stiu eu versiunea precendata avea un singur motor..nu mai multe..
    0 0
  • ...
    motorul de 2.5i de pa mazda6 dezvolta 170 de cai...
    0 0
  • revin
    plus ca in poze e noul motor 2.2 diesel...care poate avea 163 sau 185 cp respectiv 360 sau 400 Nm...cum e pe mazda6
    0 0
  • varza
    Ati facut varza articolul.Maine poimaine o sa scrieti despre motorul3.0 litri care dezvolta nu mai putin de 105 CP SI 170 Nm.Mestere nu-ti mai lasa colegii sa consume alcool la serviciu.Bina ca nu lucrati la o revista pt adulti ,cinesti ce a-ti mai scrie.
    0 0
  • Eu nu inteleg ce aveti, formularea e cat se poate de corecta. Iar motorul e departe de a fi de Aro. Ma rog, daca aveti gargauni in cap cu sute de cp, 161cp vi se par patetici. Poate nu va ganditi ca unii vor sa aiba o masina frumoasa, dar sa nu le consume minim 20 la suta in oras, asa cum o face 2.3 turbo. Si motoarele de 2.4-2.5 trag destul de bine, avand cuplu mai mult decat suficient (asta conteaza la un AWD, nu puterea dezvoltata la 6000 turatii)
    0 0
  • date oficiale
    datele oficiale sunt urmatoarele:
    s-a lansat pentru acest model noul propulsor DIESEL de 2.2 litri, care dezvolta "nu mai putin" de 173 CP, un cuplu maxim de 400 Nm si un consum de 7,5l combinat.
    0 0
  • sper sa- i bage transmisie automata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru