OFICIAL: Noul sezon Top Gear va fi difuzat in format HD

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 23.09.2009
Oficialii Top Gear Marea Britanie au anuntat ca noul sezon al emisiunii cu acelasi nume de la BBC va putea fi urmarit in format High Definition.

Producatorii show-ului britanic de televiziune Top gear au confirmat ieri pe site-ul oficial ca noul sezon al emisiunii va fi difuzat in format HD in Marea Britanie. Conform anuntului oficial al producatorilor, sezonul 14 al show-ului Top Gear va debuta in Marea Britanie in noiembrie, urmand ca finalul sa aiba loc in luna ianuarie.

"Acest lucru inseamna ca toate cursele, supercar-urile care aluneca din stanga in dreapta ecranelor voastre si aventurile amuzante ale baietilor vor putea fi admirate la claritate maxima", spune Paul Regan, unul dintre editorii Top Gear UK.

Va reamintim faptul ca sezonul 14 va contine cateva un material special pe care Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond il filmeaza in aceste zile la Bucuresti si pe Transfagarasan. Acesta va fi difuzat, conform primelor informatii, la sfarsitul lunii decembrie, insa romanii il vor putea vedea oficial, pe Antena 3, ceva mai tarziu.

via | Top Gear

 

Taguri: Top Gear

Comentarii (12)

  • Criza la Top Gear
    Au fost si in Constanta cazati la Rex :) De la reprezentanta li s-a dat un Sandero 1.2 16v pentru incercari =)))) nesimtiitii naibi, dupa ce ca l-au decolat, au incalcat si intelegerea plecand cu el la Cernavoda :)) cica le-a micsorat bugetul emisiunii si nu mai pot conduce supermasini cu motoare de 6 litri decat cu camerele pornite :))
    8 3
  • ...
    cititi pe cancan... cum ne-au facut iar tiganii madonei de ras...
    5 0
  • newman
    fresh
    Era si normal sa apara un nou sezon. Au o multime de masini de testat, acum dupa salonul auto de la Frankfurt, baietii vor avea de "lucru".
    Tine-ti minte cand se plimbau cu supermasinile prin europa in cautarea "drumului perfect" ajungand in final pe serpentine in Elvetia, ei bine imi pare rau pentru ei deoarece nu au ajuns pe Transfagarasan pentru a gasi drumul care-ti taie respiratia.
    2 0
  • Andrei.P
    Azi de dim venind spre serviciu am trecut pe langa Marriot si i-am vazut in fata la marriot, se uitau pe o harta pusa pe capota unui range rover. Am mers si am vb cu ei 2 min, la intrebarea "cum au decurs filmarile si cum vi se pare"(gen) hammond a raspuns "f**king awesome" Cei 3 mi-au dat si autograf spre bucuria mea.
    5 2
  • Foarte bine!
    1 1
  • cristoia
    and friendzz
    o sa vedem episodul pe antena 3 prin 2018..dupa ce ne intoxica cu cristoiu and friends sau cu episoade vechi re-mixate.
    1 0
  • xxx
    "Transfagarasan pentru a gasi drumul care-ti taie respiratia."

    Nu mai vb prostii, am fost anul acesta pe Davos-Stelvio, si pot sa iti spun ca transfagaraseanul nostru joaca la pitici. Sa vezi acolo priveliste la ~2800 metri cu masina si asfalt mai bun ca pe majoritatea drumurilor noastre.
    1 6
  • Tara frumoasa, pacat de oameni
    Ce ma irita tendinta asta prosteasca a romanilor de se auto-blama, de a se lamenta, de a-si insulta propria tara. Sunteti niste idioti ! Avem una dintre cele mai frumoase tari din lume si ar trebui sa ne mandrim cu asta ! Avem un potential natural, geografic si cultural de invidiat si nu trebuie sa ne simtim inferiori. Din contra! Ei ne sunt inferiori noua!
    8 3
  • de preferat
    eu leas sugera sa imprumute de la un taran o caruta si 2 boi sa nu cumva sasi 'raneasca' masinutzele
    0 1
  • RO
    era o vorba... Romania e o tara frumoasa... pacat ca-i locuita. Abia astept sa vad episodul.
    0 0
  • banner
    Rahatul ala de banner, nu se inchide ok... lasa spatiu alb, si nu se poate citi... (ala cu Sandero)
    1 0
  • Stefan
    @moa: Te miri ca ne-au facut tigani? Au dreptate, Priveste in jur si-ti vei da seama care e moticul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru