OFICIAL: Renault Laguna Coupe Monaco GP, primele imagini

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Renault Laguna Coupe va beneficia de o editie exclusivista, botezata Monaco GP, care se produce in doar 400 de exemplare si va costa incepand cu 38.000 de euro.

Esential

400 de unitati Laguna Coupe va totaliza editia Monaco GP, pregatita de renault.
240 de cai putere dezvolta cea mai puternica motorizare instalata pe Laguna Coupe.
38.000 de euro este pretul de la care va porni Laguna Coupe Monaco GP pe pietele europene.

Renault a publicat astazi informatiile si imaginile oficiale ale versiunii exclusiviste dedicate modelului Laguna Coupe.

Pachetul gandit de inginerii francezi a fost botezat Monaco GP, in cinstea locului unde va fi lansat, si vine cu o serie de imbunatatiri estetice, completate de o lista bogata de accesorii. Editia va fi una exclusivista, Renault planuind doar 400 de unitati, toate cu un pret de pornire de 38.000 de euro la nivel european.

Laguna Coupe Monaco GP vine cu un finisaj alb perlat al caroseriei, perfect ales pentru a putea contrasta cu acoperisul si jantele de 18 inch, de culoare neagra. Efectul contrastant se resimte si in interior, unde tapiteria din piele a fost cusuta cu ata alba, asemeni plasticului care inveleste consola centrala.

Soferii vor beneficia de o lista de optionale bogata, care include printre altele lumini bi-xenon, blocuri optice cu LED in partea posterioara, senzori de parcare, sistem de navigatie prin satelit, climatizare pe doua zone, sistem audio Bose cu 10 boxe, amplificator digital si conexiune USB.

Sub capota versiunii Monaco GP se vor afla o unitate diesel de 2.0 litri cu doua variante de putere, una de 150 si una de 180 de cai, un V6 tot diesel de 235 de cai putere si o unitate pe benzina V6 de 3.5 litri si 240 de cai.

via | Renault

Comentarii (16)

  • epoca de piatra
    240 cp din 3,5 litrii ?

    Mai da' astia sunt rau de tot

    :)
    17 5
  • Arata destul de ok,da 240 de cai din 3,5,da-o-n masa de treaba!
    5 9
  • m am convins de tine...totul se masoara in cai putere?de cuplu motor si raport de compresie ai auzit?
    10 7
  • @@titi
    hahahahaha, ia zi-ne tu cum e cu raportul ala de compresie si cu cuplul motor?
    2 11
  • Marius
    E destul de bine...
    Ce pot sa spun... Cine are bani si n-are ce face cu ei isi poate cumpara asa ceva... doar ca masina de colectie...
    Nu arata rau... insa e Renault.
    5 6
  • Laguna Coupe
    O masina superba cu un raport calitate/pret excelent. Mi-as cumpara oricand asa ceva, pt ca este o creatie de exceptie de la Renault.
    9 2
  • @C-G-C
    Masina e superba, dar cu raportul calitate pret ai cam dat-o in bara. Da o tura pe siteul Renault sa vezi cat costa si eu zic ca o sa te razgandesti. De ce crezi ca toata lumea o admira in showroom?.....si doar acolo
    2 4
  • turbo
    din cate stiu eu renault nu baga motoare turbo pe masina asta asa ca nu o mai dati de gard cu numarul de caluti! Voi aveti obiceiul de a compara masinile cu BMW, BMW-urile sunt biturbo, asta chiar daca e turbo tot nu scoate cat 2 turbine!
    2 5
  • @ZZZ
    La 28.000e cu TVA si cu motorul 2.0 turbo de 170cp este cu 1000e mai ieftin ca un Passat CC cu motor 1.8 turbo si 160 cp. Unde mai pui ca masina arata ca un Aston Martin asa ca....

    P.S.: Imi place si iti dai sema ca sunt si o idee subiectiv.
    8 2
  • ciudat
    Eu nu stiu ce calcule faci tu. Dar masina costa 28.500 fata de Passat CC 1.8 care costa 26.500 cu TVA, deci cu 2000 mai scump.

    Asta in cazul in care nu iei in calcul varianta Passat CC traveller care e 23.100 cu TV, comparata cu promotia care este acum la Laguna cu pretul de 25.550 iese o diferenta si mai mare.

    Bine, comparatia intre cele doua e cam deplasata, insa vroiam sa-ti demonstrez ca e o problema cu pretul masinii asteia (o masina f buna de altfel).
    4 3
  • @Blue
    Chiar nu vreu sa par agentul de vanzari al astora de la Renault ca nu ma plateste nimeni, dar vreau sa te atentionez ca pe Configuratorul VW preturile afisate sunt fara TVA. In plus la VW CC varianta de baza vine cu jumatate din dotarile Laguna Coupe, asa ca trebuiesc bifate si alea (pielea, xenon, clima etc etc etc). Este totusi adevarat ca Passat-ul CC mai vine cu inca o pereche de usi ceea ce este un real avantaj.
    7 1
  • Octavian
    e frumoasa, dar daca ar fi sa stau sa aleg intre ea si un passat cc.....thanks, but no thanks, as merge pe passat.
    2 5
  • Daca va uitati putin mai bine pe situl Renault o sa vedeti ca modelul este supus unei promotii si costa 25,5k euro cu tot cu tva in varianta 2.0 turbo cutie automata 6 trepte iar singura dotare optionala care consder ca mai merita bifata este sistemul audio Bose care mai costa 400 de euro. In conculzie eu cred ca raportul pret produs este foarte bun
    6 0
  • si totusi
    nu trebuie comarat un coupe cu un pseudo-coupe(vw passat cc)
    4 0
  • myrules
    Aston Martin ? lol
    Daca si Renault-ul a ajuns sa va semene a Aston Martin....e grav :( ....bine ca nu seamana si cu Jaguar XK....sau Maserati
    2 3
  • Altima Coupe
    Se vede ca sunt colegi de grup cu Nissan, mai invata cate ceva de la ei dar inca mai au multe de invatat. Din acelasi 3,5 (aspirat normal) Nissan scoate intre 260 si 300 CP (diferite modele inclusiv 350Z) si sa nu mai vorbim ca acum l-au revizuit au crescut cilindrea la 3,7 si puterea la 330 CP. DPDV design am vazut coupe-uri mai interesante chiar in acelasi grup.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru