OFICIAL: Toyota Prius Plug-in vine la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.09.2009
Toyota a confirmat prezenta lui Prius in versiunea Plug-in la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. PHEV-ul de la Toyota va debuta pe 15 septembrie.

Esential

150 de unitati Toyota Prius Plug-in vor fi testate de flotele unor companii din Europa incepand cu anul 2010.

Versiunea Plug-in a lui Toyota Prius va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna, anunta oficialii Toyota. Modelul va debuta pe piata din Europa la inceputul anului 2010, si va fi disponibil initial doar pentru flote, in scopul testarii. Mai exact, Toyota va oferi spre testare 150 de unitati Prius PHEV, care vor fi testate de anumiti clienti pentru a afla beneficiile reale ale acestui model si cum se folosesc clientii de acestea. Pentru moment, oficialii Toyota nu au anuntat detaliile tehnice ale acestui model, dar ar trebui sa obtinem specificatiile tehnice cu cateva zile inainte de debutul acestuia de la Frankfurt. Motorul si trenul de rulare al celei de-a treia generatie a lui Prius vor fi prezente cu siguranta pe versiunea PHEV a acestuia, dar performantele noului model nu au fost inca dezvaluite.

Testele intiale ale lui Toyota Prius in versiunea Plug-in Hybrid au scopul de a elimina eventualele probleme tehnice care ar putea interveni inainte de intrarea in productia de serie. Aceste masuri au scopul de a testa modul in care populatia foloseste aceasta tehnologie si pentru a afla daca publicul apreciaza asemenea vehicule.

Cel mai important element al lui Toyota Prius PHEV este portul de incarcare si functionalitatea acestuia. Dupa cum puteti observa, portul de incarcare al lui Prius Plug-in este amplasat pe aripa stanga fata si este unui conector special. Publicul va trebui sa testeze acest element in mod deosebit, pentru a verifica functionalitatea si eficienta acestuia.

Via | Toyota

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    La priza
    Era de asteptat asa ceva si curand vor fi si de vanzare.
    Wall-Mart si Mc Donalds deja au in parcari locuri pt incarcare gratuita in asteptarea acestor masini.
    Din cate am mai citit cu $2 faci plinul pt o zi prin oras.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru